2777
2789

واقعا اگر از این همه تاپیک خیانت و انرژی منفی خسته شدید بیاید هر کسی یه خوبی همسرش بگه ببینیم مرد خوب هم هست.!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصف تاپیکا فقط سو تفاهم و خیال ذهنشونه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اول از خودم شروع میکنم همسر اینقدر دوستم داره واسه لبخند دن من هر کاری میکنه هر سختی رو تحمل میکنه. ...

یا همین که توی این اوضاع اقتصادی کلی کار و تلاش میکنن که شرمنده زن و بچه نباشن کلی ارزش داره😍

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

همسرم جنبه نداره چه تو روش چه پشت سرش ازش تعریف کنم 

تو دلم ذوق خوبیاشو  میکنم خدا اجرش بده

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
به خدا از صبح چشممون میخوره به خیانت و بدی و انرژی منفی بابا بیاید یکم خوبی های شوهرتون هم به چشمتون ...

آره آدما بیشتر بدی های زندگی رو میبنن تا خوبی هاشو متاسفانه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

شوهر من..صبورترین و دلسوز ترین مرد تو دنیاست

اصلااا به غذا درست کردنم کار نداره هرچی بپزم میخوره

و برای خوشحالی من هرکاری میکنه😍😍😍

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋

همسر ندارم از خوبیای بابام میگم

بیشتر وقتا با گل میاد خونه

وقتی من یا مامانم پریود میشیم تاریخشو بلده روز اول جگر برامون درست میکنه صبحونه و رو میز اماده میزاره 

مهربونه

خیلی خودشو میتونه کنترل کنه که متاسفانه من بهش نرفتم

حتی در بدترین حالت های ممکن هم خیلی اروم باهام صحبت کرد( وقتایی که خودم راجب خودم فکر میکردم که اگه بابای خودم بودم خودمو خفه میکردم )