2777
2789

سلام خیلی دلم میخواد به کسی که دوسش دارم برسم  اما نمدونم چجوری   چیکار کنم   کسایی که خودشون عاشق بودن و رسیدن بیان بگن چیکار کردن که  تونستن موفق به وصال بشن😥😆

خانوما لطفا امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف و السو بخونین برای پدربزرگ مهربون و عزیزم لطفا لطفا..۳تاصلوات لطعا برای تسکین درد و شفاش بدین

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ۳ ساله نرسیدیم هنوز امیدوارم همه برسن خیلی بده

خدایا زندگی میکنم ب امید روزی ک خودت بادستای مهربونت عشقمو بهم بدی خدایا کمکم کن من از رحمت و ایمان تو مطمئنم میدونم با صبر و تحملم بالاخره بهش میرسم ۱۳۹۹.۶.۱۵

گفتم بیا مرا بگیر 😂😂اونم اومد اما خیلی نیترسیدن چون دنشجو  بود کار و پول نداشت میترسید من بعد عقد تیغش بزنم البته مادرش این فکرو داشت چون هی تو خاستگاری میگفت فردا انتظار نداشته باشی تا درسشو تموم کنه کار کنه بابامم گفت عقد واسه محرمیته وگرنه تا نرفنه خونه خودش کم یا زیاد خرجش با خودمه انگار که مجرده  خلاصه عقد کردیم 

اگه عشقت یه قدم برداشت توهم به فکر قدم بعدی باش.من ده قدم برداشتم اون یه قدمم برنداشت.به همدیگه هم نرسیدیم.من فقط برای اینکه از خودم مطمئن باشم که هرکاری ازدستم براومد کردم زیادی بهش بها دادم.امیدوارم شما این اشتباه نکنید وبه عشقتون برسید😍

این قصّه از ابتدا به سر آمده بود.فقط این میان من آواره شدم!(امضا:کلاغ قصّه ها)
چه باحال گفتی😂😂😂😂😂خدا نکشت

واقعا جدی بهش گفتم چون مامانم هی گیر میداد که ابرومون میره همه دیدنت و فلان منم بهش گفتم بی منو بگیر خسته شدم مگه نمیگی تورو واسه خودم میخوام اونم به مامانش گفت دختره خاسنگار داره و فاز افسردگی گرفت