2777
2789
عنوان

راه حل لاغری

72 بازدید | 3 پست

سلام به همگی,خانومای گل من دوماهه زایمان طبیعی کردم و از شیرخودم به پسرم میدم!..قدم 175هست,و کلا استخوان بندی درشت و سنگینی دارم طوری که قبل از زایمان 82کیلو بودم و توپر و خوشتیپ بودم بدون هیچ برامدگی نافرمی..وزن روز اخر بارداریم 98بود و الان 92کیلوم..میخوام حداقل 10کیلو کم کنم اما متاسفانه نمیتونم رژیم بگیرم چون ماشالله پسرم پرخوره و باید شیرم واسش کافی باشه!از طرفی هم نمیتونم بچه ام رو جا بذارم برم باشگاه چون کسی نیست پیشش بذارمش و مهمتر از همه بخاطر کرونا اصلا نمیشه رفت..آیا شما راه حلی دارید واسه کاهش وزن؟مثلا کسی بوده با دتاکس واتر وزن کم کرده باشه؟یا دمنوش خاصی؟یا حرکت ورزشی کالری سوزی ک بشه تو خونه انجام داد و سریع وزن کم کرد!؟لطفا راهنماییم کنین.ممنون میشم ازتون

همون شیر دهی لاغر میکنه به شرطی که متناسب بخوری که‌هم شیرت کم نشه هم هفته ای نیم کیلو کم کنی

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان