2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 39 پست
فدات شم عشقم چشم میشه واسم دعا کنی

حتما گلم

ازخدامیخوام به زودی یه بخت عالی نصیبت کنه

دعای یستشسر

سوره احزاب

سوره طه برای بخت گشایی عالیه

دانا نبود انکه زنادان گله دارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما گلم ازخدامیخوام به زودی یه بخت عالی نصیبت کنه دعای یستشسر سوره احزاب سوره طه برای بخت گشایی ...

فدات شم عشقم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
تو نت دوره های قانون جذب هست کلا دیدی وقتی از ته دل یه چیزیو بیخیاا میشی سریع میاد میچسبه بهت منظور ...

مرسی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
یعنی توام چله گرفتی و سر ۲۰ امین روز اومد 

دقیقا اره

کلا یه گروهیم چله گرفتیم همین بجه های نی نی سایتن..براچنتاشون خواستگار ا ومده هنوز تموم نشده

دانا نبود انکه زنادان گله دارد
فدات شم عشقم چشم میشه واسم دعا کنی

هرکی ب غمی دچار ، بخاطرش غصه نخور 

من برعکس شما خیلی دارم ، ولی ب دلم نمیشینه‌چ فایده ...همش دعوا داریم ک چرا همرو رد میکنی ،در حالیکه واقعا پریشونم ..شکست سنگینی داشتم،یبار خواستگاریمو بهم زدن ....دلم اشوبه ،همسن توام

دقیقا اره کلا یه گروهیم چله گرفتیم همین بجه های نی نی سایتن..براچنتاشون خواستگار ا ومده هنوز تموم ن ...

ای جانم الهی خوشبخت شی گلم واسه منم دعا کن منم از فردا میخونم

هرکی ب غمی دچار ، بخاطرش غصه نخور  من برعکس شما خیلی دارم ، ولی ب دلم نمیشینه‌چ فایده ...همش د ...

آخی عزیزم الهی خوشبخت شی 

سلام خسته نباشید من پسرم 24 ساله هستم میخواستم بدونم شما کجا زندگی میکنی شرایط ازدواج چیه

سلام 

آخی عزیزم الهی خوشبخت شی 

ممنونم ، دوستم ب نظرم قانون جذبو بیخیال اینکه رها کنی میادو ولش کن

با سوره ی طه میگن خواستگار میاد اما خوب و بدش مد نظر نیست ،از ته دلت بخواه و اروم باش فقط همین

هزارتا داشته باشی و یکی ب دل نشینه چ فایده،با نداشتن یکیه

با دعای زیاد بیشتر خودت افسرده میشی چون امید واهیِ...فقط از ته دل بخواه ،از خدا بخواه ،قلبا نذر و چله بگیر نه برای ازدواج حتما...شاید طرف خوب نباشه ولی ازدواج رخ بده

ممنونم ، دوستم ب نظرم قانون جذبو بیخیال اینکه رها کنی میادو ولش کن با سوره ی طه میگن خواستگار میاد ...

فدات شم عشقم 

میشه جواب بدید من شرایط تو بدونم 

بله من پسر سالم و با خانواده  دوس دارم مادیاتیم نیستم