2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم یعنی میشه

161 بازدید | 12 پست

سلام من دوره هام نامرتبه ولی یه دویه ماه بود بیشتر از 38 نمیشد پریود قبلیمم 35 روزه بود که طبق اون الان یه هفته گذشته 

دوروز گذشته بود بی بی چک زدم منفی شد ولی درست از روزه 35 نوک سینه م خیلی حساس شده و سفت و هرچی بهش میخوره درد میگیره زیاااد و بعضی وقتا زیره شکمم سمته چپ تیر میکشه خیلی ریز درد میکنه میگذره خیلی ام تند تند گرسنه میشم البته اینا بعضیاش شبیه همون علائم پریه ولی بعضیاش نه. 

واینکه من این ماه عکس رنگی گرفتم لوله م مشکلی نداشت 

به نظرتون فردا برم آزمایش؟

کسی بااین شرایط باردار بوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز دیگه صبر کن بعد برو شاید لقاح دیر انجام شده من خودم سینهام خیلی درد گرفته بود نوکش میرفتم ح ...

آره دقیقا همینطوره ولی قبل پریود همیشه سینه م سفت میشد کلش درد میکر نه نوکش 

شما باردار بودی بااین شرایط؟ 

یعنی فردا برم آزماش مشخص نمیشه؟ فردا روز 43 سیکلمه 8 روزم میگذره از موعد 

آره دقیقا همینطوره ولی قبل پریود همیشه سینه م سفت میشد کلش درد میکر نه نوکش  شما باردار بودی ب ...

اره عزیزم انشالله که شماهم بارداری 

من چون پریودام نامنظم بود ده روز بعد از تاخیرم رفتم ازمایش یعنی روز 43 

اره عزیزم انشالله که شماهم بارداری  من چون پریودام نامنظم بود ده روز بعد از تاخیرم رفتم ازمایش ...

ایشالله بهسلامتی دنیا بیاد 

دعا کن برام منم باردار باشم 🌹🌹

خانومی عکس رنگی درد نداشت رفتی چطور بود؟

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
درد داشت ولی یه 10 دیقه اینا بود بعدش تا دو روز درده پریودیو یه مقدار خونریزی داشتم 

غیر قابل تحمل بود؟

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
غیر قابل تحمل بود؟

برای همه  فرق میکنه باهم من 4 ماه قبلش به خاطر بارداری خارج رحمی جراحی شدم یکی از لوله هام برداشته شد 

دکتری که انجام میداد گفت به خاطر اینکه مایع بافشار میخوره به اون قسمتی که جراحی شد برای من دردش خیلی بیشتر از بقیه س و واقعا خیلی زیاد درد داشت ولی یکی از آشناهامون انجام داده بود برای اون میگفت دردش زیاد نبود 

برای همه  فرق میکنه باهم من 4 ماه قبلش به خاطر بارداری خارج رحمی جراحی شدم یکی از لوله هام بردا ...

ممنون عزیزم ان شاا.. زودتر مامان شی