2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

142 بازدید | 10 پست

با  وجودی که شوهر دارم و یه بچه خیلی احساس تنهایی میکنم.. شوهرم اصلا با من نیست انگار همش با خونوادش.. نمیدونم چ کنم... انقد تنهام.. به شوهرمم گفتم اصلا مهم نیس براش.. اصلا نمیشه باهاش حرف زد اخلاقش خیلی بده منم فوق العاده احساساتیم

هففف میفهمم حس تنهایی خیلی بده😓ولی گلم خودت میتونی شوهرتو ب خودت نزدیک کنی و کنار هم باشین و این وابستگی رو تموم کنی

ܢ̣ߺܘ ࡅ࡙ܭ ܟ߭ࡐ‌ࡄ݅ܝܟߊ‌ܠܨ ߊ‌ܝ߭‌ ࡅߺ߳ܘ ܠ‌ܠܙ ࡅ࠭ߺࡅ࡙ߺߊ‌ܝ߭‌ܩࡅ࠭ߺܠ‌ࡅ࡙ߺܡܢ••͜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف میزنم باهاش ولی اصلا نمیتونه آرومم کنه.. اصلا بلد نازمو بکشه.. بلد نیس دلمو بدست بیاره 

قربونت برم این مشکلو منم دارم تو باید یاد بگیری که خودت مهم تر از همه دنیایی،نذار افسرده بشی

🪐

مثل منی تنهایی تو این زمونه ی درد بی درمونه وقتی ی نفر میبینم خواهر داره یا به مامانش نزدیکه یا خانواده همسرش خوبن واقعا غبطه میخورم بهش یا کسی ک شوهرش باهاش دوسته همش دنبال دوست و رفیق و خانواده ش نیست میفهممت از ته قلبم

مثل منی تنهایی تو این زمونه ی درد بی درمونه وقتی ی نفر میبینم خواهر داره یا به مامانش نزدیکه یا خانو ...

من خونوادمن نزدیکن بهم ولی شوهرم دوس نداره زیاد برم اونجا... خیلی خستم.. نمیدونم چ کنم... دلم میخواد بمیرم راحت شم