2777
2789
عنوان

این درد برا چیه

164 بازدید | 13 پست

نزدیک تخمدان راستم بعد از تخم گذاریم سوزن سوزن خفیف داره 

حالا ۴ روزع یهو سفت میشه یکم درد میاد و قطع میشه 

تقریبا ۲ یا ۳ بار در روز 

ولی دردشم زیاد نیست خیلی خفیفه 

اقدامم هستم 

چرا اینجوری میشع 

اینو دیگه تازه دارم تجربه میکنم 

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من نمیدونم دلیلش رو اما بهتره سوالهای پزشکیت رو از ی متخصص بپرسی یا مثلا بری مطب ماما ویزیت بش ...

الان من همون تجربه رو میخام ببینم کسی اینجوری بوده 

خیلی از دردها در مشکلات جسمی مشترکند اما دلیلشون یکی نیست به همین خاطر میگم ویزیت بشی بهتره

ممنونم 

من بخاطر کرونا فعلا بیرون نمیرم 

تخم گذاری😁 مگه مرغی؟!

طبیعی... البته اگه اذیت کنندس باید بری دکتر نیاز باشه میفرسته سونو ، از جهت عفونت و کیست و...بررسی بشی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

چیزی نیست نگران نباش آدم وقتی تو اقدامه کلا به هر علامتی حساس میشه،انشالله که زود باردار میشی

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
تخم گذاری😁 مگه مرغی؟! طبیعی... البته اگه اذیت کنندس باید بری دکتر نیاز باشه میفرسته سونو ، از جهت ...

اع خودمم الان دیدم نوشتم تخم 😂

نه اذیت کننده نیس 

هر دفعه یهو میشه و میره 

چیزی نیست نگران نباش آدم وقتی تو اقدامه کلا به هر علامتی حساس میشه،انشالله که زود باردار میشی

اره واقعا 😕

الهی آمین 

اع خودمم الان دیدم نوشتم تخم 😂 نه اذیت کننده نیس  هر دفعه یهو میشه و میره

بعضی وقتا انقباض لوله هاس،  که تخمک برسونن به رحم.

ولی نهایت تا ۵، ۶ روز بعد تخمک گذاری خوب میشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بعضی وقتا انقباض لوله هاس،  که تخمک برسونن به رحم. ولی نهایت تا ۵، ۶ روز بعد تخمک گذاری خوب می ...

من نزدیک دوساله اقدامم همچین دردی نداشتم 

اولم فک کردم کیسته ولی چون اذیت نمیکنه گفتم ولش

من نزدیک دوساله اقدامم همچین دردی نداشتم  اولم فک کردم کیسته ولی چون اذیت نمیکنه گفتم ولش

تو اقدام هر چیز جدیدی رو ممکنه تجربه کنی