2777
2789
عنوان

خجالت😰😰😰

385 بازدید | 28 پست

من توی جمع های2-3 نفره هم بازور حرف میزنم

وقتی واردجمع های7-8نفره میشم میخوام از خجالت اب شم درواقع اصلا نمیتونم حرف بزنم به نظرتون چیکارکنم😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت من کاش فکم بسته میشد

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 

جلو آینه حرف بزن

و خودت رو تو موقعیت قرار بده

تکرار کن تا عادت کنی

الآن که نمی شه ولی تو مدرسه و دانشگاه حتما حتما کنفرانس بده

اگه شد نمایشنامه ها دانش آموزی و دانشجویی شرکت کن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

من و شما باید خیلی اروم از جمع محو  شیم 😁

منم اینجوریم خودمو میزنم ب خواب شوهرم هم معذرت میخواد و می ریم

کاش بجای باران ک همه دوستش دارند ولی با چتر زیرش می روند عشق ببارد تا همه زیرش خیس شوند