2777
2789
ارایش نمیکنم بیشتر مواد و کرم های تقویتی به پوستم میزنم روتین پوستی قوی دارم به دندونام خیلی میرسم ...

وای من عاشق این کارای شما شدم همشون عالیه ☘️☘️☘️من به خاطر موهام نمیتونم برم استخر ریزش داره 😔

سلام؛خانوما من موهام خیلی وِز هستش؛دوستدارم موهایی خوش حالت داشته باشم؛اگه شامپو یا محصولی میشناسید که عالیه توی این زمینه؛لطفا بهم بگید.ممنونم

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای این دوران خیلی سخته. 3 ماه داغون بودم خیلی. الان تو ماه چهارمم یکم بهتر شدم خداروشکر

برای ریزش مو چیزی مصرف کردی؟ 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
ورزش کن..ماسک بزار..ارایش کن...هرکاری که حالتو خوب کنه

ترک  و شلی شکمم سینه های بزرگ 😢😢😢

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
روزانه ارایش نکن پوستت خراب میشه 😟

پوستم خدا روشکر خوبه اصلا اصلا کرم به صورتم نمیزنم فقط ضدافتاب اگه بخوام بیرون برم ولی شبها حتما با محلول شست و شو مخصوص چشم و پوست صورتم پاک میکنم بعد هم با ژل شست و شو صورت صورتم و میشورم بعد هم تونر میزنم بعد هم دورچشم و کرم مرطوب کننده و بالم لب میزنم در طول هفته هم از ماسک صورت استفاده میکنم من فقط ارایش همیشگیم چشم و ابرو هستش حتی رژ لب استفاده نمیکنم چون سرب داره و خطرناک