2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمنم بگید تازه زایمان کردم داغونم 

ورزش کن..ماسک بزار..ارایش کن...هرکاری که حالتو خوب کنه

پیجمو فالو کنید عشقا مرسی❤ sarina13762020.      9/9/99به همه ارزوهام میرسم و اونی که ازش بدم میاد به سزای عملش میرسه
آرایش ورزش موزیک رقص خرید دکتر زیبایی آرایشگاه رنگ مو گردش مسافرت همه اینا حالمو خوب میکنه

فعلا که بیشترشو نمی‌تونیم انجام بدیم😕

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

منم حوصله ندارم ولی شبها با صابون زردچوبه صورتمو میشورم کرم مرطوب همیشه میزنم همیشه تو کیف بیرونم کرم دارم میزنم دستم ابروهامو وازلین میزنم شبها و مژه هامو اگه خیلی حال داشته باشم مخلوط وازلین و آبلیمو به پاهام میزنم خیلی نرم و خوشگل میشه پاهام

عزیزم چ ورزش هایی میکنی من دوتا بچه کوچیک دارم بیرون نمتونم برم....

من توپ فیتنس دارم از این بزرگها و دمبل و کش با اونها ورزش میکنم البته برنامه هم زیاد هست دانلود کن ورزش کن

ارایش نمیکنم بیشتر مواد و کرم های تقویتی به پوستم میزنم روتین پوستی قوی دارم

به دندونام خیلی میرسم

درس زیاد میخونم کتاب زیاد میخونم

آرایش خیلی کم (واسه پوستم ضرر داره)

خوابم کنترل شده ست ۱۲ شب تا ۶ صبح

شیر فقط شیر ویتامینه میخورم

سرخ کردنی و روغن و مواد شیرین نمیخورم

گوشت و ماهی و جگر زیاد میخورم

توی خونه اصلا و ابدا کار نمیکنم 😄👌

یه روز درمیون میرم استخر شنا میکنم (شخصیه)