2777
2789
عنوان

هیدروسفالی

12837 بازدید | 31 پست

پسر من هفت ماهشه. دور سرش 48 هستش. دکتر براش سونو مغز نوشت. هیدروسفالی خفیف داره. آیا هیدروسفالی دارو دارد یا فقط باید جراحی شود؟؟کسی اطلاعی داره تو را خدا آگه تجربه ای دارید بهم بگین.دکترش هم متاسفانه دوهفته هست مطبش تعطیل. دکتر مغز و اعصاب کودکان هم شهرمون فقط یکی داره اونم مطبش تعطیل هستش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسر فامیل شوهرم هیدروسفال هست.البته خیلی شدید نیست.یه مقدار سرش بزرگتر از نرماله.رگهای روی پیشونیش هم برجسته هست.4 سالشه.شیطون و زبل هم هست.فکر نکنم جراحی بکنن هیدروسفالی رو

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
سلام.يك ماه پيش تو سر پسرم شنت گذاشتن اه كسي قبلا در اين مورد تجربه اي داره لطفا راهنمايي كنه  ...

سلام من هنوز ام آر آی نکردم تازه هفته بعد باید ام آر آی بشه. بچه شما چند وقتشه؟؟

سلام.فعلا تحت نظر دکتر هستش. کاردرمانی میبرمش. دکتر میگ نیاز به جراحی نداره

پسر منم همینه بچت چکارایی میکنه بچه من هیچی واکنش به اسمش کمه نمیشینه سینه خیز نمیره توراخدا هرچی میدونی بگو منم تو نوبت ام ار ای هستم

پسر منم همینه بچت چکارایی میکنه بچه من هیچی واکنش به اسمش کمه نمیشینه سینه خیز نمیره توراخدا هرچی می ...

پسر من الان چهارده ماهشه. اما تو هشت ماهگی واکنش به اسم داشت. تازه پا گرفته بود. ده ماهگی سینه خیز تازه رفت. یازده ماهگی با کمک وسایل بلند شد.یکسالگی چهار دست و پا رفت و نشست. الان هم تازه داره کم کم راه میوفته. من از یازده ماهگی کاردرمانی بردمش. خیلی کمک کرد