2777
2789
عنوان

سرگشته ام

80 بازدید | 16 پست

سی و هفت سالمه،مدرک مهندسی مکانیک از دانشگاه سراسری دارم،متاهلم و مادر یه پسر سه ساله.خیلی تو فکرم کار پیدا نکردم،بعضی وقتا میگم بشینم بخونم برای آزمون دستگاههای خصوصی،بشینم بخونم برای پزشکی(بعدمیگم تا من قبول شم میشه ۳۸سال تا بیام بیرون ۴۵سالمه)میگم برم تو بورس اصلا نمی‌دونم چکارکنم؟خواهرم میگه بیا مهاجرت کنیم اما پول و پشتوانه هم نداریم دوست داشتم اینجا بگم یکم سبک بشم

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 

عزیزم پیشنهادم اینه فکر کار دولتی نکنید اصلا ، کار آزاد خیلی خیلی ارزشش بیشتره ، اگه البته فکر و هدفتون ارتقا و داشتن درامد خوبه 

توی شرکت های معتبر پیگیر باشید

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کار ازادی خوبه؟؟ باید یه عالمه سرمایه داشت برای شروع هرکاری

منظورم از کار آزاد ، اشتغال توی شرکت های خصوصیه

عزیزم پیشنهادم اینه فکر کار دولتی نکنید اصلا ، کار آزاد خیلی خیلی ارزشش بیشتره ، اگه البته فکر و هدف ...

چه کاری؟سرمایه ندارم.نظرتون روی مهاجرت چیه؟

وای دمت گرم چ رشته خفنی درس،خوندی  سخت نبود برات مهندسی مکانیک  اخه منم رشتم ریاضیه چند ...

ممنونم عزیزم.باتلاش خیلی راحت میتونی از پسش بر بیای.ولی اگر رتبت خوب شد برو دبیری جونت راحته

چه کاری؟سرمایه ندارم.نظرتون روی مهاجرت چیه؟

من خودم جز اون دسته از افراد هستم که نظر مثبتی روی مهاجرت دارم 

اگر شما فردی هستی که می تونی توی شرایط سخت زندگی کنی ، مهاجرت گزینه خوبیه

از این جهت عرض کردم شرایط سخت ، چون وارد یه کشور غریب می شید و بی شک شرایط اولیه اوکی نیست ولی با تلاش و صبر ، روزهای خوب میاد

من خودم جز اون دسته از افراد هستم که نظر مثبتی روی مهاجرت دارم  اگر شما فردی هستی که می تونی ت ...

والا سختی نکشیده نیستم دوستم استرالیاست بهم میگه آدمهای سختی کشیده مهاجرای موفقی میشن ولی اصلا نمی‌دونم باید ازکجا شروع کنم

تدریس ریاضی مثلا کار توی مطب ها 

کار توی مطب که نه ولی آگهی تدریس ریاضی چند بار زدم ولی کسی نیومد