من یادمه یبار تو ی عروسی بودم تاره تصمیم گرفته بودم که جداشم یکی از اقوام طعنه زد که منتظر عروسیت بودیم واای اتش گرفتم به روی خودم نیوردم تازه داشت پوزخندم میزد😭😭 ولی حرفش هیچوقت یادم نمیره 😐
خوبی که ازحد بگذرد نادان که هیچ عاقل هم خیال بد کند هرچیزی به اندازه😉😉🤗🤗🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه ربطی داره الان درعرضه یه ماه ک میخاد فکرکنه وتصمیم بگیره که بچه دارنمیشه هنوز کوچیکی ک بتونی توا ...
تو نگفتی یکماه گفتی بزار گزینه اخر یعنی تا میتونی تحمل کن مثلا بچه بیار درست میشه اینکارو کن درست میشه نظر ادم ربطی به سنه ادم نداره ادم. باید عقل داسته باشه نباید از سر دلسوزی ببینی باید تا به ته زندگی فکر کنی که میتونی با این موضوع کنار بیای یا ن اگه بع نتیجه ای نرسیدی بیخیال این زندگیت شو چون جز اینکه هر روز بسوزی چیزه دیگه ای نمیبینی بله عزیزم
تابحال کار نکردم یکمنگرانم ک مبتونم کار کنم یا ن ولی دوست دارم استقلال مالی داشته باشم
دردت فقط بی شغلیته.اگ داشته باشیش احترام همسر و خانوادشم به زور بدست میاد .یاد میگیرن به عنوان شخصیت مستقل بت احترام بزارن .۸۰ درصد طلاقا سر بی بلوعیت زنهاس .ک کار ندارن .حس مثبت و احترام خانواده همسر یوخ .ببین اگ حست توو عقد ب اینجا رسیده زودتر تمومش کن نه مث ما بعد چن سسال .شوهر منم کلی زوراشو زد .میترسه از اون موفق تر شم ولش کنم .اسکولن مردا .حیف احساس.