2777
2789
عنوان

تولدم .شوهرم جاری

472 بازدید | 12 پست

سلام من دیشب تولد شوهرم برام تو خونه مادرشوهرم گرفت بعد هفته قبلش تولد,برادرشوهرم بود و منو و شوهرم رو نگفتن و خواهرشوهرم فقط رفته بود ,بعد شوهرم برای من تولد گرفت جلو مامانش گفت الان عروسمون میگه مارو نگفتید بعد مامان شوهرم گفت خودشون تولد گرفتنم مارو نگفتن اشکالی نداره,از اینکه شوهرم این مسائل رو بازگو میکنه بدم میاد البته که راهشون دوره و جمعه ده شب بود ,و فقط خواهر شوهرم اومد البته که دعوتشونم نکردیم چون خودمونی بود

واقعا زشته مرد توو این مسایل دخالت کنه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم حرف بدی نزد

معلومه نمیخواد روابط خانوادش بد بشه

شما هم سخت نگیر لازم نیست انقدر روی حرفای شوهرتون در مورد جاریتون حساس باشید

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

اه چقدرررر بد تایپ میکنین سه بار خوندم بزور فهمیدم چی میگی

لطفا درست بنویسید

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز