2777
2789
عنوان

کرم لایه بردار

3921 بازدید | 15 پست

من صورتم خیلی کک ومک داره خسته شدم ازای دکتراهم میترسم برم همه چی میدن پوستم بدتربشه ولی خیلی شنیدم لابه بردارسینره خوبه.دوستان لطفا نظربدید چکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی شما از دکتری ک تخصص داره میترسی ک مبادا چیزی بده ک پوستت بدتر بشه اونوخت از کسایی نظر میخای ک هی ...

دکترم یه باررفتم یه کرم دادهیچ تاثیری نداشت.

خب من ازتجربیات دوستان میخام استفاده کنم.

عزیزم همه پوستا مثل هم نیستن ممکنه ی کرمی ب پوست من خیلی بیاره ولی برا پوست شما بد باشه ولی دکتر ک بری نوع پوستتو مشخص میکنه ک چی براش بهتره بعدم نگران نباش دارویی ک دکتر بده اگه خوب نباشه برا پوستت بد هم نیست ینی پوستت بدتر نمیکنخ فقط شاید تاثیر نکنخ

عزیزم همه پوستا مثل هم نیستن ممکنه ی کرمی ب پوست من خیلی بیاره ولی برا پوست شما بد باشه ولی دکتر ک ب ...

درسته.دکتررفتم بهم گفت ازاین لیزرهای که پوست روقلفتی مبکنه بایدبزنی تاکامل بره

سلام عزیزم  من یه مدته دارم از کرم لایه بردار کاسنی استفاده میکنم واقعا راضیم  با اینکه ...

هنوزم استفاده میکنید؟

از تلویزیون سفارش دارید؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔