2777
2789
عنوان

برادر شوهرم

342 بازدید | 26 پست

بچه ها من چند ماهه عقدم شوهرم خدا رو شکر  خیلی مرد خوبیه از همه نظر .... ولی یکی برادراش البته ناتنیه خیلی بی ادبه و اهل یه سری کارا ....ازش خوشم نمیاد شوهرم قبول کرده رفتیم تو خونه خودمون رابطشو باهاش خیلی محدود کنه ولی الان که عقدیم فعلا نمیشه چون زندگیمون جدا نیست بعضی وختا باهاش برخورد داریم یا مجبوری باهاش میریم بیرون ....شوهرم ظاهری هی بهش احترام میذاره میگه میبینی یروز بش نیاز پیدا کنم...ولی من خیلی دارم روش حساس میشم هر وقت میبینیمش دعوامون میشه اصلا نمیدونم چکار کنم خیلی باعث اوقات تلخیمون میشه شوهرم میگه رو من که تاثیری نذاشته فعلا دندون رو جیگر بزار تا بعد عروسی ...ولی من نمیتونم انتظار دارم اصلا بهش سلامم نکنه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مگه چیکار میکنه

با ما کاری نداره تو زندگی خودش یه کارایی می‌کنه که حالا اینجا نکم بهتره به شوهرم میگم بهش بگو چرا این کارا رو می‌کنه میگه به من چه دخالت کنم 

خب میترسم رو شوهرم تاثیر بذاره

شوهرت این همه سال برادرش بوده تاثیر نگرفته الان میخواد بگیره؟ 

بیخیال خودش عقل داره میدونه چی خوبه چی بد بهش گیر نده به هر حال برادرشه

تا زمانی که به شما اسیب نمیزنه ، اجازه ندارید ازین حرفها بزنید . اونا سالهاس برادر هستن و اگه قرار بود شوهرت تاثیر بگیره ازش تا حالا مثل اون شده بود

حق با شوهرته 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
تا زمانی که به شما اسیب نمیزنه ، اجازه ندارید ازین حرفها بزنید . اونا سالهاس برادر هستن و اگه قرار ب ...

خب من میگم رفت و آمد نکنیم... نمیشه ؟خود شوهرمم راضیه ولی میگه نمیتونم به کلی حذفش کنم

با ما کاری نداره تو زندگی خودش یه کارایی می‌کنه که حالا اینجا نکم بهتره به شوهرم میگم بهش بگو چرا ای ...

اسی خیلی داری اشتباه میکنیا شما تو اون خانواده یه تازه واردی نباید براشون تصمیم گیری کنی یا در مورد رفتارای که به زندگی خودشون ربط داره نظر بدی فکر کن الان شوهرت به هر دلیلی از یکی از اعضای خانواده شما بدش بیاد و روش حساس بشه و به شما بگه باهاش سلام علیک نکن ببین منطقت قبول میکنه یا نه این دنیا که میبینی ۹۹ درصد آدماش از رفتارای افراد خانواده همسرشون خوششون نمیاد ولی نمیشه که نادیده گرفته بشن دختر خوب

خب من میگم رفت و آمد نکنیم... نمیشه ؟خود شوهرمم راضیه ولی میگه نمیتونم به کلی حذفش کنم

بازم شوهرت درست میگه

همه این مسائل باید در طی زمان پیش بره و کم کم ارتباطش رو محدود کنه ولی خانواده حذف شدنی نیست 

خودت هم نمیتونی خانواده خودت رو حذف کنی پس انتظارت نا به جاست

وقتی بری سر خونه زندگیت به مرور مشغله ها زیاد میشه و ارتباط ها کمتر 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....