2777
2789
عنوان

زایمان

88 بازدید | 13 پست

بچها من اقدام به بارداری کردم ولی فکره زایمان و اتاق عمل میکنم خجالت میکشم ک همه جامو دکتر پرستارا ببینن شما هم این حسو داشتین یا من یه چیزیمه؟🤔😐😑😬

اون موقع هیچی حالیت نیست انقدر درد داری

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینقدر از زایمان میترسم اصلا به این موضوع که ببیننم فکر نمیکنم  

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
من هنوزم اینجوریم چیزی هم به زایمانم نمونده  😬😬😬

سلام ببخشید تیکر هامون یکیه من طبیعی زده برام ۱۰ مهر ولی فعلا بچم نچرخیده سزارین گفت بین ۲۷ ام تا ۲۹ ام شهریور .برا شما کی زده؟

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
سلام ببخشید تیکر هامون یکیه من طبیعی زده برام ۱۰ مهر ولی فعلا بچم نچرخیده سزارین گفت بین ۲۷ ام تا ۲۹ ...

برای من زده دوازده مهر چه جالب بچه منم نچرخیده هنوز حالا فردا میرم دکتر ببینم چی میگه به نظرت ممکنه الان بچرخه یا سزارین میشیم؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
برای من زده دوازده مهر چه جالب بچه منم نچرخیده هنوز حالا فردا میرم دکتر ببینم چی میگه به نظرت ممکنه ...

اتفاقا منم  اولین سونو زده بود ۱۱ مهر حالا رفتم برا وزن گیری زده ۱۰ مهر.حالاچیزی که برام عجیبه دکتر برام عکس نوشته برم رادیولوژی ۱۰ شهریور میگه یا بچت به پا هست یا احتمالاماکروزم هست یعنی درشت تر از هکیل من آخه من خیلی ریزه میزه هستم احتمال سزارینم بالاست ولی از هرکی میپرسم کسی نشنیده که عکس بگیرن اول ماه نهم

اتفاقا منم  اولین سونو زده بود ۱۱ مهر حالا رفتم برا وزن گیری زده ۱۰ مهر.حالاچیزی که برام عجیبه ...

نمیدونم والا من چند روز پیش رفته بودم سونو گفت بریچه حالا برم دکتر نشون بدم ببینم چی میگه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نمیدونم والا من چند روز پیش رفته بودم سونو گفت بریچه حالا برم دکتر نشون بدم ببینم چی میگه 

احتمالآ ۳۶ هفته دوباره بهت میگه برو سونو بده چون تا اون موقع فکر کنم فرصت هست بچرخه 

احتمالآ ۳۶ هفته دوباره بهت میگه برو سونو بده چون تا اون موقع فکر کنم فرصت هست بچرخه 

نمیدونم والا هرچی خیره ان شاء الله 

ان شاء الله شما هم زایمان راحتی داشته باشی 

نمیدونم والا هرچی خیره ان شاء الله  ان شاء الله شما هم زایمان راحتی داشته باشی

ان شاءالله   خیلی ممنون عزیزم