2777
2789
عنوان

لیزر زیر چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمیخوام قرص بخورم چون تنبلی تخمدان دارم  قرص فقط تا زمانی خوبه ک میخوره قطعش ک کنی تنب ...

نه واسه تنبلی اینجوری نیس درست میشه چون این تنبلی هم ادامه پیدا کنه خدایی نکرده واسه بارداری مشکل ایجاد میکنه 

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤

سلام خوبی عزیرم ی جادیدم نوشتی پدرتون پزشکه

راستش بابام کروناگرفته سکنچته قلبی مغزی کرده قبلن. الان حالش خیلی بده سه هفتس میگذره اکسیژنش الان ۸۵ایناست توخونه اکسیژن وصله. ولی اصلاچیزی نمیخوره نمیتونی ب سختی بهش مایعات یکم میدن ی هفتم بیمارستان بود.   نمیدونیم دیگه چیکارکنیم سرش و اصلا نميتونه بلندکنه همونحور افتادس گیجه ناله زیاد میکنه هذیون میگه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام خوبی عزیرم ی جادیدم نوشتی پدرتون پزشکه راستش بابام کروناگرفته سکنچته قلبی مغزی کرده قبلن. الان ...

سلام عزیزم . الان بسترین یا توی خونه هستن؟ 

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤
سلام عزیزم . الان بسترین یا توی خونه هستن؟ 

توخونه هستن روحیه شوازدست داده هرچی میگیم بی فایدست چیزی اصلانمیخوره ب زور ی چایی اگه بخوره اکسیژن وصله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
توخونه هستن روحیه شوازدست داده هرچی میگیم بی فایدست چیزی اصلانمیخوره ب زور ی چایی اگه بخوره اکسیژن و ...

ببین عزیزم بهش بگید باید تقویت کنه خودشو تا سیستم دفاعی بدنش از بین نره حتما خودتونم مواظم باشید مبتلا نشید .باید غذا بخوره بهترین چیز غذا خوردنه . واسش یه سه را دم کنید روزی سه بار بخوره آویشن زنجبیل و لیمو .حتما بهش بدید بخوره