2777
2789
عنوان

لیزر زیر چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 37 پست
نمیدونم شاید من دختر خالم رفت یه چندتایی داشت الان پرشده زیر چونش 

قبلش ازمایش داد؟ چون یه خانمی بودن که هرمونی بود و بعد بیشتر شد و خیلی پشیمونه الان 

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤
قبلش ازمایش داد؟ چون یه خانمی بودن که هرمونی بود و بعد بیشتر شد و خیلی پشیمونه الان 

نه از نداده بود 

بابای مهربوونم دلم یزره شده برات...شبی نیست که چشمم از نبودنت اشکی نباشِه... بابا یه قهرمانم تو رفتی تا خیلیا زندگی کنن... 😔🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه از نداده بود 

خب شاید هرمونی بوده و نمیدونسته . اونا که هرمونی هستن باید زیر نظر پزشک قرص بخورن 

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤
خب یکی مثل من پر هست زیر چونم میخوام برم ک بشه چند تا دونه  مال اون صد در صد نازک بوده

نه اونم کلفت بود  فکنم شمام هرمونی باشه قبلش حتما از بدید

بابای مهربوونم دلم یزره شده برات...شبی نیست که چشمم از نبودنت اشکی نباشِه... بابا یه قهرمانم تو رفتی تا خیلیا زندگی کنن... 😔🖤
خب یکی مثل من پر هست زیر چونم میخوام برم ک بشه چند تا دونه  مال اون صد در صد نازک بوده

ببین گلم وقتی میری لیزر موهای نازک میشن کلفت ولی کلفتا کلا از بین میرن . قبلش باید بری پزشک ببینی هرمونی هست یا نه که قرص بخوری یانه

مال من هورمونی تنبلی دارم نمیخوام قرص بخورم 

پس اصلا نرید سمت لیزر پشیمون میشین

مال من هورمونی تنبلی دارم نمیخوام قرص بخورم 

خب پس شما به قرص نیاز دارید ولی اخه قرص هم خوب نیس موهارو میبره ولی باعث میشه خیلیا باردار نشن 

ببین گلم وقتی میری لیزر موهای نازک میشن کلفت ولی کلفتا کلا از بین میرن . قبلش باید بری پزشک ببینی هر ...

من اصلا نمیخوام قرص بخورم چون تنبلی تخمدان دارم 

قرص فقط تا زمانی خوبه ک میخوره قطعش ک کنی تنبلی دو برابر میشه