2777
2789
عنوان

خسته شدم

82 بازدید | 7 پست

از بی پولی

باردارم یه سونوگرافی معمولی 100تومنه که قلب بچه رو ببینه دلم گرفته

به مامانم گفتم گفت بذار غربالگری اول همه چی رو بسپار بخدا

گاهی وقتا کم میارم بدجور بعد سه سال بچه دار شدم اگه سی سال دیگه هم بچه میاوردم وضع بدتر میشد و بدتر نمیشد

بعضیا اونقدی دارن که....

بعضیام مثل من که باید از همه چیزشون بزنن

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

نباید به زندگی اینجوری نگاه کنی اره سخته وضعیت برای اکثریت همینه ولی نباید کم بیاری ایشالا همه چی خوب میشه به خدا توکل کن و ازش بخواه بهت صبر بده به این فکر کن خیلیا ارزو دارن بچه  دار بشن و نمیشه پس قدر همین داشته هات بدون ،اگه از خود خدا بخوای تو اوج ناامیدی کمکت میکنه 

نباید به زندگی اینجوری نگاه کنی اره سخته وضعیت برای اکثریت همینه ولی نباید کم بیاری ایشالا همه چی خو ...

😔

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه شوهرتون کارش چیه

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
مگه شوهرتون کارش چیه

فروشنده اونم شاگرد

نمیشه دست رو دست گذاشت هم شما هم شوهرتون باید دنبال شغل باشید حالا که جوونید شوهرتون دو شیفت یاحتی 3شیفت کار کنند خودت تو این سه سال حداقل میتونستی منشی بشی

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
نمیشه دست رو دست گذاشت هم شما هم شوهرتون باید دنبال شغل باشید حالا که جوونید شوهرتون دو شیفت یاحتی 3 ...

فکر میکنی کارنکردم؟

انقد جون کندم که نگو

تهش هیچی نشد

فقط تونستیم کمبودای زندگیمونو جبران کنیم

طلاهامو فروختم برای رهن خونه که کرایه ندیم هرچقدم کارکنم تو این وقتا هیچی نمیشه هیچیییی

خب کمبودای زندگی رو جبران کردن کمه؟؟؟؟خوددانی