2789
عنوان

مستاجر

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 49 پست
آره والا....خودشونم اگه سختگیری میکردم اینقدپرونمیشددیده صاحبخونه کوتاه میادخب گفته کجابرم بهترازینج ...

واقعا مامان من حتی بچه دارشد برای بچه اش لباس بافت برد اینقدر محبت کرد آخرش شد این

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

واقعا مامان من حتی بچه دارشد برای بچه اش لباس بافت برد اینقدر محبت کرد آخرش شد این

مستاجراهمینجورین بابای من چن تاخونه اجاره داده بوداینقدباهلشون ب مشکل خوردم آخرش خونه هاروفروخت جایی سرمایه گذاری کرد...مستاجرداری حوصله میخاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینو نمی تونن بندازن بیرون. وگرنه این همه نمی موند

می‌ترسیم دعوا درست کنه و بلایی سرخودش بیاره بعد بگه‌شما کردین برادرهای من اهل دعوا و ...نیستن از لحاظ تربیتی وشغلی و اجتماعی موقعیتشون اجازه نمیده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مستاجراهمینجورین بابای من چن تاخونه اجاره داده بوداینقدباهلشون ب مشکل خوردم آخرش خونه هاروفروخت جایی ...

من پدرم سه ماه پیش فوت شده مادرم خونه خودش و اینو فروخت اومد خونه خرید شهری که من هستم من خودم مستاجرم ولی هیچ وقت یک روز هم اضافه ننشستم یا بخوام اذیت کنم و...

می‌ترسیم دعوا درست کنه و بلایی سرخودش بیاره بعد بگه‌شما کردین برادرهای من اهل دعوا و ...نیستن از لحا ...

خودازاری دارن!!!! من دیدم وقتی خونه رو با مستاجر می فروشن دیگه با صاحب خونه جدیده

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
خودازاری دارن!!!! من دیدم وقتی خونه رو با مستاجر می فروشن دیگه با صاحب خونه جدیده

املاک آشنا خریدار بود کلا همه چی به نفع اون گذاشت

شمادرک وفهمت بالاس عزیزم اکثرافرهنگ اجاره نشینی ندارن باحرف خوشم نمیرن

موندیم چی کنیم پنج روز دیگه مامانم اسباب کشی داره

وواااا!!! یک مرد ندارید تو نزدیکانتون راه چاه بلد باشه. بفرستید سراغش؟

داداشام هستن ولی نمیخوان درگیر بشن چون میخواد یک داستان درست کنه پول حسابی بگیره بره 

چند ماهه اجاره نداده حتی  اظهارنامه رو گفتن اما داداشهام قبول نکردن بفرستن گفتن بدتر لج میکنه

اگر مستاجر بدهی داشته باشه حتی هزار تومن و شما بتونین ثابت کنین که خوش حساب نبودن میتونین حکم تخلیه رو بگیرین در این شرایط کرونا 

و من از این تبصره استفاده کردم و مجبور شد مستاجرم تخلیه کنه آپارتمان رو و هر چی که برای اظهارنامه پرداخته بودم رو واریز به حسابم کرد و همینطور همه بدهی هایی که داشت و همینطور روزی ۵۰ هزار تومن برای کرایه ماهیانه چون پول پیش خونه گیر دادگستری بود و تا من راضی نمیشدم نمیتونست پول رو بگیره ازشون

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
اگر مستاجر بدهی داشته باشه حتی هزار تومن و شما بتونین ثابت کنین که خوش حساب نبودن میتونین حکم تخلیه ...

خداخیرتون بده که گفتین سه ماهه واریز نکرده اجاره رو 

همیشه به حساب من واریز می‌شده پرینت حساب بگیرم مشخص میشه که اجاره نداده 

الان اظهارنامه بفرستیم براش؟! 

خداخیرتون بده که گفتین سه ماهه واریز نکرده اجاره رو  همیشه به حساب من واریز می‌شده پرینت حساب ...

بله برین پیشخوان همه رو کامل قید کنین که پرداخت نشده و مدارک رو نگه دارین دستتون تا روز دادخواست به قاضی نشون بدین 

اگر تو قراردادنامه قید شده که به ازای دیر تخلیه کردن به شما خسارت بده اون رو هم میتونین بگیرین و همینطور همه قبوض که مستاجر پرداخت نکرده

شما حکم تخلیه رو میگیرین و با نماینده دادستان میرین پیش مستاجر و بهش مهلت چند روزه میدین خالی کنه و امضا بده اگر تو اون چند روز خالی نکرد کلانتری کل وسایل ایشون رو میریزه تو خیابون

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...