2789
عنوان

دروغ مادر

183 بازدید | 12 پست

دوستان سلام

من یه مشکلی برام پیش اومده میخواستم اینجا هم به شما بگم 

من ۲۰ سالمه بعد من همین چند هفته پیش من متوجه شدم مادرم به دروغ به مامانبزرگم و خالم گفته برای سمیرا (اسم منه) خواستگار اومده 

ینی من خودم وقتی فهمیدم همچین دورغی گفته خیلی از دستش ناراحت شدم 

بعدم که ازش پرسیدم چرا همچین کاری کردی واقعا هیچ دلیل منطقی نمیارهه 

بعد حالا اونا هر دفعه زنگ میزنن به من میگن سمیرا چرا خواستگارتو رد کردی چرا قبولش نکردی و از این حرفاااا 

بنظرتون من برم بهشون بگم مادرم الکی یه حرفی زده ولم کنین منو؟؟؟

اخه اعصابه منو بهم ریختن این چند نفرر

تا مثلا عمم که یه شهر دیگه زندگی میکنه یبار که با من تماس گرفت گفت مادربزرگت گفته شما خواستگار داری 

منم مجبور شدم برای اینکه دروغ مامانم ضایع نشه بگم دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خب 😁 نه دیگه تموم شد ده بار که نمپیرسن فقط به مامانتون بگید بعد این نگه 

نه بخدا از اون وقتی که مامانه من همچین دروغی گفته 

تا الان چندین بار مامانبزرگم همش زنگ زده گفته اونکه شرایطش خوب بود چرا قبول نکردی 

مامانه دیگه.... بنده خدا دل نگرانی خودش رو داره.. مطمئن باش بد تو ر نمی خواسته

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
اخه من اصلا خوشم نمیاد با دروغ ادم بالابره  بخدا همون بهتر که ادم بالا نره.

اینا بی ارزش هستن ارزشمند مادرتونه ک نباید ب خاطر چیزی ک دوس داشته اتفاق بیفته دروغ گفته میخواسته دخترشو ببره بالا اگ گناه برااون ب شما ربطی ندارع ولی حق نداری مادرتو خراب کنی 

مادر فرشته زمینی

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
۲۰ سالمه  نه اصلا خواستگار ندارم

خب شاید حرف افتاده فلانی خواستگار زیادی داره مادرت هم نخواسته بگه بچه من خواستگار نداره ی چی گفته

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
خب شاید حرف افتاده فلانی خواستگار زیادی داره مادرت هم نخواسته بگه بچه من خواستگار نداره ی چی گفته

نه اصلا خودم میدونم که مساله این نبوده 

بدلیل اینکه ما الان اصلا داخل خانوادمون دختر دم بخت نداریم 

ینی منظورم اینه جوری نبوده که مثلا یکی از فامیل گفته باشه دختره من خواستگار زیاد داره بعد مامانه منم برا اینکه کم نیاره بگه اره دختر منم خواستگار داره