2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2824 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چرااخه

ببین من پوست بدنم خیلی خوشگل و سفیده کلا به خونواده پدرم میرم خواهرشوهرام پوستشون سبزه هستش ... شوهرم از همون ابتدای عروسی بهم گفت برو پوست بدنت رو برنز کن 😕😕بعد که برای اولین بار خونشون پاگشا شدم همه لباسهای باز و دامن کوتاه پوشیده بودن واقعا خیلی خیلی حالم گرفته شد بیشتر وقتم رو تو دستشویی بودم و هی حرص میخوردم .... دو الان از اخلاق زن داداشت چیزی نمیدونی قصدتم ناراحت کردنش نیست پس چرا برای بار اول یکم لباس بسته تر نمی پوشی تا برای بار اول که خونتون میاد انرژی منفی نگیره

ببین من پوست بدنم خیلی خوشگل و سفیده کلا به خونواده پدرم میرم خواهرشوهرام پوستشون سبزه هستش ... شوهر ...

وا ازخداشم باشه سفیدعشقه

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
ببین من پوست بدنم خیلی خوشگل و سفیده کلا به خونواده پدرم میرم خواهرشوهرام پوستشون سبزه هستش ... شوهر ...

اخ اخ منم دقیق شرایط تو رو دارم ‌‌...میمیرم ها میمیرم ! اره بسته میپوشم اون طفلی هم مث من نشه ....

واقعا حرص نمیخوری😂😂😂

نه واقعا حرص نمیخورم..تازه خواهرشوهرم ازم پرسید لباسم اگه بده برم عوض کنم گفتم نه بابا راحت باش همه جای دنیا راحت میپوشن خودتو به دردسر ننداز..اینقدر من خودم راحت میپوشم که چشم شوهرم پره😂حالا بنده خدا خواهرشوهرم و به خاطر لباسش حرص بخورم

ربطی نداره نه از پوشش خواهرشوهرم ناراحت میشم. خودمم راحتم جلو داداشم بهتره ذهنمون رو درست کنیم خواه ...

ببخشید صرف خواهر و برادری نمیشه گفت محرم پس بیاییم لخت مادرزاد هم بشیم چون برادرمونه و نگاه برادری اینروزا معنیشو ازدست داده...حوادث بخون چقدر برادرا به خواهراشون تجاوز کردن...

هرچیزی حریم داره جلوشوهر یک پوشش جلو برادر و پدر سنگین تر جلو غریبه پوشش کامل

من خودم همیشه جلو برادران نهایت با تی شرت بودم

کسی کارم نداشت ... اما خودم اینطوری راخت تر بودم

اما خواهر شوهرم راخته خیلی

واقعا درک نمیکنم میگید ناراحت میشم خواهر شوهرم جلو شوهرم باز لباس میپوشع

بابا خواهرشه....روهم ک نظری ندارن 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
من سینه هام تخته تخته ولی خواهرشوهرم95هروقت خونش برم تاب بپوشه ازحرص میترکم😭😭

ووااااا!!!! خب چرااااااا؟؟؟؟بیخیال.... تازه ۹۵زشته. منم تخته.. خیلی هم اعتماد بنفست بالا باشه. چیه اونجوری. حرص خوردن نداره. 

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
ببخشید صرف خواهر و برادری نمیشه گفت محرم پس بیاییم لخت مادرزاد هم بشیم چون برادرمونه و نگاه برادری ا ...

آفرین 💙💙💙💙💙 یه بیشور ما داریم ...من دیوانه میشم ها ازدستش