2777
2789
عنوان

بی خوابی

116 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها.دیشب بخاطر نینی تا صبح بیدار بودم.الان دیگ خوابم نمیبره.از بس استرس داشتم.ولی فشارم افتاده نمیدونم چیکار کنم خوابم ببره کسی تجربه داشته کمکم کنه

منم دوشبه بچم تب داشت اصن نخوابیدم سرم داره میترکه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه منم وقتی بد خواب میشم همینجورم دور از گوشت سینوزیت عصبی هم دارم بدتر

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
منم دوشبه بچم تب داشت اصن نخوابیدم سرم داره میترکه

هم درد هستیم. پسر منم دو شب تب داشت. امروز فکر میکنم خدا رو شکر یکم بهتره

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
اره دیگه منم وقتی بد خواب میشم همینجورم دور از گوشت سینوزیت عصبی هم دارم بدتر

ای وای.انشالله ک خوب شی. خیلی حس بدیه الان اومدم خونه مامانم بچه رو نگه داره.خودمم سعی میکنم بخوابم نمیتونم.خیلی داغونم

هم درد هستیم. پسر منم دو شب تب داشت. امروز فکر میکنم خدا رو شکر یکم بهتره

خداروشکر. خداروشکر بچه منم امروز گفت ماما گشنمه اخه دوروز چیزی نخورده بود طفلک همش سوپ و نودل و چیزای ابکی میدادمش فقطم تب داشت

ای وای.انشالله ک خوب شی. خیلی حس بدیه الان اومدم خونه مامانم بچه رو نگه داره.خودمم سعی میکنم بخوابم ...

ممنونمم .🌹خوبه عزیزم اینجور برو حالا که خیالت راحته از جانب بچت برو ی اتاق ساکت پرده هارم بکش بخواب گلم