2777
2789
عنوان

مزون

131 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من با ی کاربری جدیدم اومدم و خیلی وقته عضو هستم 

ی مزون دارم قیمتام به قیمت عمده هستش اگر خواستین درخواست بدید بهم که نمونه کار بفرستم براتون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر تهران باشید لباس زیر و ساعت درب منزل پرداخت میشه 

مزون ِ چیه؟ همه چی؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
لباس زیر ساعت و مانتو ی تعدادی هم کفش داریم 

من شهرستانم و درمورد مزون داری چندتا سوال دارم، میتونید جواب بدید؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
جانم عزیزم 

ممنونم😍

مانتو هاتون تولید خودتون هست؟ بقیه چیزا رو با یه برند قرارداد بستید یا خودتون عمده خرید میکنید؟

ممنونم😍 مانتو هاتون تولید خودتون هست؟ بقیه چیزا رو با یه برند قرارداد بستید یا خودتون عمده خرید می ...

اکثرشو با تولیدی قرارداد بستم سودشم جون اول کارمه خیلی پایینه تقریبا همون قیمت عمدشه

اکثرشو با تولیدی قرارداد بستم سودشم جون اول کارمه خیلی پایینه تقریبا همون قیمت عمدشه

آهان!

😕 چقد گرایشها و روش های مختلف داره این مزون

اره واقعا خیلی 

من خیاطم... و میخوام مزون بزنم... اما باید اول دوره ام رو تکمیل کنم...

اینجور ک پرس و جو کردم ، ظاهرا خیلی نمیشه چیز بزرگی انتظار داشت!

درآمدش چطوره؟ میدونم فصلی درآمدش متفاوته... ولی اگه حدودی بگید، اون ماه ک خوب فروش دارید چقدره درآمد خالصتون؟ و اون ماه ک فروش کمه چقدر؟

من تازه شروع کارمه اکثرا فامیل ازم خرید کردن خیلی درامد تداشتم

یه سالی طول میکشه جا بیفتید... اینستا خیلی تبلیغ کنید... و یه سایت برای فروش راه اندازی کنید برای مزونتون...