2821
2789

بستگی به دورت داره

من ۲۹ ۳۰ روزه بودم ۱۲روز بعد مثبت میشدتا ۴و۵ روزم مثبته

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه خواستی کیت بگیری مکس 14 بگیر ولی از من بشنو وقتی پریودت تموم شد یک روز در ميون اقدام کن تا سه چار روز قبل پریودت،،،، حالا ميتوني بعد از دو سه روز پاکی کیت بذاري هر روزم باید بذاري هر موقع هم خط دوم صورتی شد برو تو اقدام تااااا موقعی که دوباره خط کیت یک خطی بشه و ديگه خط دوم نیوفته چون بازه ی تخمک گذاری همون چند روز هس

اگه خواستی کیت بگیری مکس 14 بگیر ولی از من بشنو وقتی پریودت تموم شد یک روز در ميون اقدام کن تا سه چا ...

آجی اگ هروز باشه نمیشه بعضی وقتا نمیشه میدونی چی میگم 

💗برا حامله شدنم و شفای مادر شوهرم صلوات دعا کنید مرسی💕
اصلا زمان بارداری نیازی با کیت نیس دیگ اون زمانیه ک شما اصلا باردار نیستی 

اینارو میدونم گلم.گفتم شاید یکی از سر کنجکاوی حامله باشه و  بزنه.میخام ببینم مثبت نشون میده؟

هر بار این درو محکم ببند برو