2777
2789
عنوان

کسی بوده برای دختر دارشدن

1476 بازدید | 22 پست

روش تزریق سرکه سیب در واژن استفاده کرده باشه؟سوزش داره؟چجوریه؟وایکه می خام بدونم باتوجه به زمان تخمک گذاری و تزریق سرکه دختر دارشدید یانه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میخوای دختردار شی،سردی بخور،ب شوهرتم بده،ترشی،سالاد،برنج،شیر،ماست، حبوبات من اون روشو ک میگی ...

نمیخوره  دختر نمیخاد میگه خدابایدبده منم مجبورم اینکاراروبکنم

نمیسوزه؟نمیریزه بیرون؟؟ای بابا یکی نیس ینی جواب بده؟هنه جانوشته سرکه سفییییید

سرکه سفید همون سرکه دیگه درسته.تو نوشتی سرکه سیب منم گفتم سرکه سیب نه اصلا سرکه سفید درسته.

سرکه سفید همون سرکه دیگه درسته.تو نوشتی سرکه سیب منم گفتم سرکه سیب نه اصلا سرکه سفید درسته.

همون سرکه سفید سرکه سیبه،سرکه معمولی که نارنجی قرمز رنگه ای خدداا

همون سرکه سفید سرکه سیبه،سرکه معمولی که نارنجی قرمز رنگه ای خدداا

وااای خداااا کی گفته سرکه سفید همون سرکه سیبه. منو مادذشوهرم دیروز از صبح تاشب داشتیم سرکه سیب میگرفتیم. اما سرکه سفید همونیه که مغازه ها فروشگاه ها دارن سرکه خالی. لطفا اطلاعات رو بالا ببر

وااای خداااا کی گفته سرکه سفید همون سرکه سیبه. منو مادذشوهرم دیروز از صبح تاشب داشتیم سرکه سیب میگرف ...

اره راست میگی ممنون...سرکه قرمز مال انگوره..سفید مال الکل تو اب هست...سیبم که سیبه

اره راست میگی ممنون...سرکه قرمز مال انگوره..سفید مال الکل تو اب هست...سیبم که سیبه

آفرین حالا شد. پس لطفا موقع اقدام درست انجام بده من باردار نبودم اما خیلیا دیدم تأثیر گذاشته. و اینکه قبل همسرت زودتر ار....... نشو