2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب شنیس😄😂از دست شوهرم بخدا دوماهم نی قرص خوردم

قرص اورژانسی خیلی ضررداره باید سالی حداکثر دو سه بار بخوری نه دو‌ماه یه بار... بدنتو‌کامل میریزه بهم چون یه مشت هورمونو یهو وارد بدنت‌میکنی

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
من که با قرص اورژانسی حامله شدم

بچم ۸ ماهه بود نزدیکی محافظت نشده داشتم سریع بعدش رفتیم قرص اورژانسی بخریم قبلش احساس کردم گلوم درد میکنه یه سرماخوردگی خوردم رفتیم دم داروخانه تو ماشین قرص خوردم دو هفته بعدش تست دادم مثبت بود😔😔😔😔😔😔

بچم ۸ ماهه بود نزدیکی محافظت نشده داشتم سریع بعدش رفتیم قرص اورژانسی بخریم قبلش احساس کردم گلوم درد ...

بعد چی 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
بعد چیکار کردی ؟ 

سقطش کردم ۵ ماه درگیرش بودیم ۳ بار بیمارستان بستری شذن دوبار کورتاژ سری آخر با خونریزی شدید با آمبولانس رسوندنم بیمارستان امام رضا مشهد که گفتن تا صبح اگه خونریزیت بند نیاد رحمتو بر میدارن که خداروشکر خدا کمکم کرذ و بند اومد

اینارو میگم دلت خوش نباشه به قرص اورژانسی

سقطش کردم ۵ ماه درگیرش بودیم ۳ بار بیمارستان بستری شذن دوبار کورتاژ سری آخر با خونریزی شدید با آمبول ...

وایی عزیزم چقدر سختی 

عزیزم میتونم بپرسم سرگیجه ی بارداری چطوره ؟ 

من الان دو روزه که سرم از داخل همه چی دورش میچرخه 

نمیدونم چمه 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
سقطش کردم ۵ ماه درگیرش بودیم ۳ بار بیمارستان بستری شذن دوبار کورتاژ سری آخر با خونریزی شدید با آمبول ...

قرص اورژانسی سالی ۱ بار اونم دیگه واقعا اگه جایی تو بیابونی گیر افتادی تا ۳ روز فرصت داری خودتو به آبادی برسونی بری بخوری وگرنه بدترین نوع جلوگیریه

قرص سرماخوردگی که خوردی اثر اورژانسیه رو از بین برده.چون با فاصله کم خوردی هر دو رو

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!