2777
2789
عنوان

تموم شد،شوهرم رفت میدونم دیگه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 28 پست
نمیاد هیچوقت اینکارو نکرده بود فک کنم واقعا خسته شد ازم،دارم دق میکنم

سر چی بود دعوا

البته اگه دوست داری بگو 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب چرا دعوا رو تموم نکردی کوتاه میومدی!

بخدا من هیچی نگفتم اصلا اون یه دفعه اوج گرفت من حرف میزدم میگفت حرف نزن صداتو نشنوم ازحموم اومد عمل کرده زخمش بازبود گفتم بیا ببندم عفونت میکنه قاطی کرد لباس پوشید خواستم نزارم منو زدو رفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این همه دعوا چیه شما دارید؟

از تایپیک های قبلتون میگم

دیگه شوعرت عصبیه جوابشو نده تا دعوا نشه

به خاطر بچه تون میگم واقعا گناه داره 

حداقل حفظ ظاهر کن بچه ت نبینه گریه میکنی نگو کوچیکه همه چیو میفهمن

نمیگم من خودم خیلی خوبم ولی یکی دوبار جلو پسر بزرگم دعوا کردیم بمیرم براش خیلی به روانش اسیب زد

این همه دعوا چیه شما دارید؟ از تایپیک های قبلتون میگم دیگه شوعرت عصبیه جوابشو نده تا دعوا نشه به ...

بخدا من اصلا اهل جواب دادن نیستم خسته شدم بس مقصرنبودم ولی گردن گرفتم فقط بخاطر طفل معصومم

بخدا سریه شوخی من یه حرفی رو به شوخی زدم اونم داغ کرد

خب پس فردا میاد 

مردا بعضی وقتا میرن تو غار تنهایی شون.سر ب سرشون ک بذاری کاری میکنن ک بعداً خودشون تعجب میکنن از کارشون

روانشناسیه این

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه میتونی یه لیوان شیر داغ واسه خودت درست کن بخور یا چایی؛ بگیر بخواب؛ با فکر و خیال و غصه نمی تونی از کوچولوت مراقبت کنی.. تو هر زندگیی ممکنه پیش بیاد.. غصه نخور قربونت

بخدا سریه شوخی من یه حرفی رو به شوخی زدم اونم داغ کرد

توی هر شوخی 

ی کم جدی هست

حالا دعوا شده

توجه نکن

گوشی شم نبرده حالا! وگرنه پیامک میدادی!

ماشینشو و مدارک ماشین

شناسنامه اینا رو برده!؟ اگه نبرده برمیگرده

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
حرف زدم باهاش!نه اینطور شخصیتی نداری اصلا،هیچوقت تواوج دعوام غیرتش نمیزاشت تنهام بزاره اماامشب رفت

خسته شده برمیگرده 100 درصد، مردا همشون همینن، یه چند روز خودتو نگهدار محل نده  برمیگرده