2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت داره ولی الان یکم لج کرده باهات ولی جوابتومیده آشتی هم میکنیدخیالت راحت.

وااااااای جدیییییی میگی؟؟؟؟؟ ینی فردا جوابمو میده اشتی میکنیم؟ دلتنگم هست؟ 😍😍😍😍😍😍😍ازدواج رو حس میکنی برامون؟؟ یکم از تیپش یا اخلاقش میگی؟؟ 

حست درباره کسی ک دوسش دارم چیه؟ دوسم دارهجواب پیاممو خوب میده؟ اشتی میکنیم؟؟ 

منم جوابتو میدم عزیزم . به عنوان یه حس ششمی . من حقیقتها رو میگم طرف خوشحال میشه یا ناراحت. خودم که خیلی به حسم ایمان دارم اطرافیانمم همین طور. حالا این خانوم که نظرشون و بهتون میگن . منم میگم بهتون. عزیزم ببخشید مجبورم واضح بگم شما عشقت بهش بیشتره اونم دوستت داره ولی درصدش کمتره باز هم باهم اشتی میکنید اما این رابطه موندگار نیست زیادی دل نبند عزیزم🌹

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
منم جوابتو میدم عزیزم . به عنوان یه حس ششمی . من حقیقتها رو میگم طرف خوشحال میشه یا ناراحت. خودم که ...

عزیزم لطفا بگو امسال  شاگرد اولم؟

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
یه ذره میخوان سرت و شیره بمالن و در حقت ظلم کنن حواست باشه 

اخرش میفهمن من بگی گناهم؟

ینی شاگرد اولم میشم؟

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃