2821
2789
اره دیگه بالای ۶ هزار دیگه صد در صد دوقلوعه. مباااارکه عزیزم .از هردوجنس ان ؟؟ 

ممنونم عزیزم همسانن.هر دو پسرن و شکل هم 😍😍

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
بخدا  منم خیلی نفس تنگه و نفخ شدید داشتم منم فکر میکردم دو قلو ولی نبود

😂من به شوهرم گفتم دوقلوعه . 

من هر دو طرفم درد میکنه. اخه من بتام کلا دیر بالا میره تو بارداری قبلی هام ۱۹۰ اینا بوده بعد از شش روز تاخیر ولی این یکی قبل از موعد هزارو خورده ای 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم عزیزم همسانن.هر دو پسرن و شکل هم 😍😍

وای چقد عالی که همسانن . همشکلن . خبلی خوبه . مبااارکت باشه و به سلامتی دنیا بیان. 

طبیعی باردار شدی یا با امپول؟ من اچ سی جی زدم 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
😂من به شوهرم گفتم دوقلوعه .  من هر دو طرفم درد میکنه. اخه من بتام کلا دیر بالا میره تو باردار ...

من سر دخترم بتام ۴روز بعد موعدم بتام ۳۴۰ بود 

دوتا هم سقط کردم که یکیش یه هفته بعد ۱۵۰ بود اون یکی ۱۰ روز بعد ۳۰۰ بود 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
وای چقد عالی که همسانن . همشکلن . خبلی خوبه . مبااارکت باشه و به سلامتی دنیا بیان.  طبیعی بارد ...

مرسی عزیزم 😍😍😍😍طبیعی حتی بدون داشتن ارث دوقلویی😊😊انشاءالله هر چی قسمته 

ای جانم کاش خواهر من بودین😍😍😍خدا برای هم حفظتون کنه و شاد و سلامت باشین

چرا عزیزم 😁😍ممنونم مهربون 😘😘😘😘

شاید این یکی پسر باشه چون میگن بالای هزار اگه یکی باشه پسره 

جدی نمیدونم هنوز که زوده 

ولی ته دلم دختر دوست دارم 😊

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
چرا عزیزم 😁😍ممنونم مهربون 😘😘😘😘

عااااشق بچه دو قلو هستم اگه خواهرم بودین همش کنارتون بودم 😊 تو فامیلمون زیاد داریم دو قلو وای خدا که شیرین هستن خدا انشالله سلامتی بهشون بده و حفطشون کنه خیرشونا ببینی گلم 

بارداری دوقلو سخته؟ 

والا خطراش بیشتر از بارداری تک قلوعه و باید بیشتر مراقب باشی و استراحتت بیشتر باشه.من سه ماهه به خاطر وروجکا نسبتا استراحتم و از هفته ۲۰ به بعد باید خیلی بیشتر مواظب باشی چون بچه ها سنگین تر میشن 

اخه گفتی با مال دخترت فرق داره واسه اون میگم . ولی اینا همش جنبه سرگرمی داره

اره اصلا همه چیش حتی ویارم فرق میکنه 

سر دخترم گرمایی بودم سر این سرمایی 

سر دخترم از مرغ متنفر بودم  عاشق ماهی بودم 

سر این ماهی و مرغ باهم 

سر دخترم مثل چی فقط میخوردم 

سر این یکم که غذا میخورم احساس میکنم یه چیز اندازه لیمو تو گلومه 

سر دخترم صبحا که از خواب بیدار میشدم بو تخم مرغ بهم میخورد میوردم بالا 

سر این در هر ساعتی تهوع دارم ولی بالا نمیارم 

سر دخترم فقط میخوابیدم 

سر این کمبود خواب دارم 

عااااشق بچه دو قلو هستم اگه خواهرم بودین همش کنارتون بودم 😊 تو فامیلمون زیاد داریم دو قلو وای خدا ک ...

ای جانم عزیزم.اگه دوست داری خدا به خودت بده.من خواهر ندارم اتفاقا 😢من چون اینجا غریبم یه کوچولو میترسم از پسشون بر نیام که خدا بزرگه.ممنونم عزیزم😘😘😘😘