2777
2789
عنوان

مادر شوهر

325 بازدید | 17 پست

شوهرم داشت باهاش حرف میزد میگفت چرا وامتو نریختی اینم گفت فردا پس فردا می رزم پول کم داشتم میگه چرا اینم گفت شیر خریدم برنج خرید یهو برگشته میگه مادرت بمیره اونم خانوم یا می زاره ته دیگ بگیره یا میریزه اینور اونور برنج می مونه آخه چرا باید اینو بگه فضول خیلییی اینو نمی گفتی میمردی واقعان اینطوری نیست من خودم برنج نمی خورم کلان یه پیمانه نیم می پزم من تعداد بالا برنج بپزم یکم بعضی موقعه ها ته دیگ می بنده اون برا قبل الان خوب میپزم اون تو ذهنش مون. همش میگه حیف میکنی برنج بعدشم طعنه میزنه اجاره که نمی دی حداعقل شیر درست کن عیب نداره به خودت برس یعنی الانم که هستی نون داری بخوری زیر سایه من یه خونه درب داغون داده اونم سی ملیون بود اون موقعه گرفته دیگهتو این دوسال چیزی ندادیم بهش ولی شوهرم میگه مج د بودم اندازه 70ملیون بهشون دادم خرجشونم میداده چرا انقدر ظالمن اینا میگه باید تا آغات زنده است آخر عمرش سیگارشو تو بخری سیگارم روزی سه بسته بیشتر میکشه الان دوسال این می خره باز سرکوفت می شنویم دیگه

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

شوهرم میگه یه بار به داداشم ده دادم یه بار برا تراکتور خریدن سی ملیون دادم یه بار برا تعمیر خونه ده ملیون دادم ووووو الان هیچی پسنداز ندا یم همه تلاشش برا مامانش بود نمی دونم از گرونی یا از اینه که زیاد تلاش نمی کنه هیچی نداریم چطور برا مامانش داشت الان نه

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معلومه خیلی دلت پره.حرص نخور.بعضی از زنا پسرشون که ازدواج میکنه فکر میکنن هوو دار شدن.بیخیال

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
یکی توضیح بده چی شد دقیقا

میگم  شوهرم هزارتا خدمت کرده بهشون از دوازده سالگی براشون کار کرده خرجشون داده همه پس ندازش گرفت الان یه خونه دادن اونم سی ملیون دادیم تو این دوسال بیست ملیون اجارش گرون شده اونو ندادیم میگه اجاره که نمی دی تعنهمی زنه هیچ کدوم از کارای شوهرم چشمش نمیاد

میگه تو ام چرا میری دنبال دکتر بچه بچه چیه هنوز زوده خدا ازش نگذره بزور راضیش کردم ببرم دکتر سردش میکنه هیچ نمی دونه دیگه اینا شنیتیکی بچه دار نمی شن چشم آب نمی خوره درست بشه

عزیزم،وقتی شوهرت چیزی بهت نمیگه ولش کن،جانم وقتی همسرت دوست داره حرفه دیگزان باده هواست،خوش باش با ه ...

آخه خو ش سرد میکنهنرین دکتر الان که بردارشوهرم بچه دار نمی شه هی میگه سنزوز خسیسه چون قلبش سیاه بچه نمی ده هزارتا تعنه دیگر

والا من ک نفهمیدم چی گفتی😐

میدونی چرا چون به قطر چگانی عادت کردین الکی میگید همشو اول بگین اولم میگم اینطوری میگین پس الکی نرین بگین زود باش بزار 

مادرشوهرمنم هرسری میادمیگ هنوزوسط ماهیم برنجتون داره تموم میشه چقدرزودتموم کردی فلان نگن ک اسمشون ما ...

اخعه من که زود تموم نمی کنم

به نظرتون فردا زنگ بزن بهش بگم چرا به مجید گفتی نره دکتر من بزور راضیش کردم تو که می دونی اینم مثل سجاده زود درمانش هیچ وقت نمی شه ژنتیکی عوض اینکه بگی بیفت دنبال دکترت سردش نکن