mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 عنوان خانماکمک😣😣 104 بازدید | 16 پست حمومم تواتاق خوابه یکم بنایی داشت روموکتم چیزی انداختم ک کثیف نشه ولی بازم انگارخاکی شده تختم تواتاقمه..نمیتونم دربیارم بشورم چیکارکنم🤕🤕 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/05/24 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setareeeeeeeee عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 1979 شامپوفرش 🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
سرما13 عضویت: 1395/10/23 تعداد پست: 1844 چند بار محکم جارو بکش دیگه خاک میره خب من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 هیچی😑😑 باچی بکشم تمیزشه؟شامپوفرش تمیزمیکنه یانه گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
سی_سی20 عضویت: 1394/10/21 تعداد پست: 7690 تنبلی نکن تخت رو بردار و موکت رو بشور بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
تبسم_جان عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 694 اگه کمه خب با دست بکش یا با جارو برقی سرعت کم بکش از 4 یا 5 سانتی
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 نزدیکانت بخارشو ندارن؟ با اون میشه پاکش کرد نه متاسفانه گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
۷۱۶۲ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 715 باچی بکشم تمیزشه؟شامپوفرش تمیزمیکنه یانه اره تمیز میکنه حرص نخور
roze123 عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 85 دستمال بکش تختتو تشکتم فک کنم رو تختی داشته باشه دا کثیف نمیشه ک روتختیو بشور فقط😐
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 تنبلی نکن تخت رو بردار و موکت رو بشور منک ازخدامه شوهرم نمیکنه اینکارومیگ ولش کن..مجبورم موکتمو ببرم دراینصورت گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 اگه کمه خب با دست بکش یا با جارو برقی سرعت کم بکش از 4 یا 5 سانتی جاروبرقی زدم بازم به دلم نیست انگارخاکه😣 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 دستمال بکش تختتو تشکتم فک کنم رو تختی داشته باشه دا کثیف نمیشه ک روتختیو بشور فقط😐 اره اوناروک میشورم ولی ملحفه انداختم روشون بازم میشورم ولی گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
تبسم_جان عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 694 جاروبرقی زدم بازم به دلم نیست انگارخاکه😣 والا خوب دستمال آشپزخانه رو کمی خیس کن بکش راه دیگه ای به ذهنم نرسید