2789

ها؟😳

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😐😳

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

کلاغ سیاه و چکارکنیم😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

کلاغ سیاه به ما ندادن والا😳

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
دوست عزیز توجه کنیسد ریزش با کچلی متفاوت است و باید کلاغ سیاه را قرار است دقیقا چکار کنید؟

کچلی مادر زادی نمدونم بکشمش یا بسوزونمش یکی به من ایناروگفت ولی نفهمیدم یعنی چی گفتم شاید کسی چنین موردی داشنه قبلا؟

سلام عزیزم این بیماری وجود داره وبهش یونی میگن من دیدم اینجوری بوده شخصی

سلام خشگلم ..اسی منظورشان بد رسوندن و اصلا توضیح ندادن..من فکر کردم کلاغ سیاه اسم کاربریه🙈

کچلی مادر زادی نمدونم بکشمش یا بسوزونمش یکی به من ایناروگفت ولی نفهمیدم یعنی چی گفتم شاید کسی چنین م ...

دوست عزیز بهتر است ازین حرفها دست بکشید و به درمان روی بیاورید.

اگر مطمین هستید که کچلی هست و ریزش مو نیست خیلی راحت میتوانید با مراجعه به پزشک درمان کنید خود را و در صورت عدم دسترسی بفرمایید تا زمان رفتن به پزشک راهنمایی ها و توصیه هایی در اختیارتان بگذاریم.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
کچلی مادر زادی نمدونم بکشمش یا بسوزونمش یکی به من ایناروگفت ولی نفهمیدم یعنی چی گفتم شاید کسی چنین م ...

عزیزم بیشتر توضیح میدی ؟معذرت میخوام به شوخی گرفتم من فکر کردم اسم کاربریه

فدای تو...😘😘منم نمیدونم کلاغ سیاه چیه ولی این بیماری هست متاسفانه ان شاالله که مشکلش حل شه

چه جالب نشنیده بودم ..مرسی که گفتی 😚