2777
2789
عنوان

ژله رنگین کمانی 😍

327 بازدید | 16 پست

ژله رنگین کمانی هنرنمایی خودم ...واسه تولد پدرم .توباغشون سوپرایزش کردم اصلا انتظارشو نداش اخه تازه باهاش قهر بودم خیلی ذوق زده شد😅😅

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم چند تا پودر ژله گذاشتی؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
برعکس کردم تو دیس سشوار گرفتم روش😅

چه پیشنهاد جالبیی..عالی شده

یه جایی همین وراس همیشه ما خدامون ...مث خورشیدی که میکنه ماهو تابون....اگه توفان ترینم بازم قرصه دلم...وقتی خودشه ناخدامون🙂
با پدر مادراتون قعر نکنید دلشون بشکنه از کل زندگی و خوشبختی عقب میفتید

آخه دلمو بد شکونده بود منم حرفای بدی بهش زدم خلاصه رابطه شکر آب 😑 این کارو کردم خیلی خیلی خوشحال شد اصلا توقع نداشت 😁

واس هر رنگ یک بسته . واسه سسفیدا هم سه بسته آلوورا

بعد میگم چیکار میکنی که به قالب نمیچسبه وراحت درمیاد؟اگه قالب شیشه ایی بود چیکار کنیم؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
چه پیشنهاد جالبیی..عالی شده

خواهر شوهر من کم‌مونده ژله ی مونالیزارو دربیاره ! انقد کارش خوبه تو از قالب دراووردن ، بهش گفتم چی میکنی ؟ مال من همش میشکنه یا نصفه بیرون میاد ، گف سشوار بگیر ، الان دو سری دارم این روشو استفاده میکنم عالیه

بعد میگم چیکار میکنی که به قالب نمیچسبه وراحت درمیاد؟اگه قالب شیشه ایی بود چیکار کنیم؟

گفتم با سشوار 😁😁😁