2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا دو روز بعد میاد

منظورم از روزی ک ثبت فروش میزنی

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده

من یک‌ماهه فروختم کلا یکماه تو نوبت بود تایید سمات بشه 🤦🤦

اینارم دیشب فروختم آگاه خیلی خرابه لامصب 

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@
من یک‌ماهه فروختم کلا یکماه تو نوبت بود تایید سمات بشه 🤦🤦 اینارم دیشب فروختم آگاه خیلی خرابه لامص ...

ای بابا کاش مفیدمیفروختم

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده
من یک‌ماهه فروختم کلا یکماه تو نوبت بود تایید سمات بشه 🤦🤦 اینارم دیشب فروختم آگاه خیلی خرابه لامص ...

ریخته برات؟

ای بابا کاش مفیدمیفروختم

مفید خوبه ولی آگاه اصلا قیمتاشو نمی‌نویسه نمی‌فهمی چه به چیه 😐😓

اون بالایی رو ببین ۲۲ تیر فروختم الان نوشته سفارش باز !!یعنی چی ؟

پولی هم که به حساب واریز نشده تا الان 

اصلا درست فروختم !!

از همه بد تر دیگه نمیشه کار گزاری تو تغییر داد 

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@
مفید خوبه ولی آگاه اصلا قیمتاشو نمی‌نویسه نمی‌فهمی چه به چیه 😐😓 اون بالایی رو ببین ۲۲ تیر فروختم ...

واس من ی ههفته ای تاییدشده ولی نریخته

باز تو شانست از من بهتره 🤣🤣 چقدشو فروختی حالا 

اخه ۳۰درصد امروز ۹  روزشده

از کودوم قسمت میفهمی ۳۰ درصدشو فروختی میشه اسکرینشو بدی ؟!

نشون نمیده من ۱۰تاشوانتخاب کردم نوشت ۳۰ درصد کامل شد