2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کلا دو روز بعد میاد

منظورم از روزی ک ثبت فروش میزنی

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده

من یک‌ماهه فروختم کلا یکماه تو نوبت بود تایید سمات بشه 🤦🤦

اینارم دیشب فروختم آگاه خیلی خرابه لامصب 

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@
من یک‌ماهه فروختم کلا یکماه تو نوبت بود تایید سمات بشه 🤦🤦 اینارم دیشب فروختم آگاه خیلی خرابه لامص ...

ای بابا کاش مفیدمیفروختم

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده
من یک‌ماهه فروختم کلا یکماه تو نوبت بود تایید سمات بشه 🤦🤦 اینارم دیشب فروختم آگاه خیلی خرابه لامص ...

ریخته برات؟

ای بابا کاش مفیدمیفروختم

مفید خوبه ولی آگاه اصلا قیمتاشو نمی‌نویسه نمی‌فهمی چه به چیه 😐😓

اون بالایی رو ببین ۲۲ تیر فروختم الان نوشته سفارش باز !!یعنی چی ؟

پولی هم که به حساب واریز نشده تا الان 

اصلا درست فروختم !!

از همه بد تر دیگه نمیشه کار گزاری تو تغییر داد 

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@
مفید خوبه ولی آگاه اصلا قیمتاشو نمی‌نویسه نمی‌فهمی چه به چیه 😐😓 اون بالایی رو ببین ۲۲ تیر فروختم ...

واس من ی ههفته ای تاییدشده ولی نریخته

باز تو شانست از من بهتره 🤣🤣 چقدشو فروختی حالا 

اخه ۳۰درصد امروز ۹  روزشده

از کودوم قسمت میفهمی ۳۰ درصدشو فروختی میشه اسکرینشو بدی ؟!

نشون نمیده من ۱۰تاشوانتخاب کردم نوشت ۳۰ درصد کامل شد

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792