2777
2789
عنوان

پیشگویی

372 بازدید | 39 پست

قراره منو نامزدم یه کاری رو انجام بدیم که مربوط به زندگی و اینده مون میشه نمیدونم چقدزمان میبره تا این کار انجام درست بشه ازدوستان میخام نظرشونوبگن و اون چیزی که دلتون وحس تومیگه روبگین. بگین که ۱سال طول میکشه یا بیشتر میخام بدونم اون چیزی که تودل خودم افتاده با حس شما درست میگه یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمايي كه واقعا تصميم مهم ميگيرن

بعيد ميدونم فكرشون دنبال همچين چيزاي چرتي باشه 

پيشگويي اخه!!😕😕

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم اینکه بیایی سر بسته و نامفهوم حرفی بزنی و بخوای بقیه پیشگویی کنن کاملا غلطه

و شما خودت دو دل هستی.و نامزدت عجله داره که اون کار رو انجام بده. اون ریسک پذیره اما تو نیستی. اگه خرید و فروشه.بهتره که با کسی ته تو این کاره و تجربه داره مشورت کنید.اگه مهاجرت برای کار   تحصیله یکمی دست نگه دارین و تمام موانب رو در نظر بگیرید و بعد تصمیم گیری کنید. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
خانمامنم مردم یه کاری کرده و میگه دیگه تکرارش نمیکنه.خانمابگیدبرام واقعااینکارودیگه تکرار نمیکنه یاب ...

آدم استرسی هستی؟ و ناخن هاتو زیاد میجوی؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
خیلیییییی.همش استرس دارم ناخنماممم همش تودهنمه😥اصلانمیتونم‌بلندشون کنم لعنتیارو

چرا نمیری پیش مشاور؟ استرس تمام وجودتو گرفته حتی تو خورد و خوراکت تاثیر بد داره

ن اتفاقا هیچ کدوم فقط خیلی نگرانم .این کارم مربوط به زندگی و اینده م میشه

اینو واسه اون بنده خدا نوشتم. برای شما نبود گلم

چرا نمیری پیش مشاور؟ استرس تمام وجودتو گرفته حتی تو خورد و خوراکت تاثیر بد داره

بنظرت میرسم به اونچه میخوام؟  

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋