2777
2789
عنوان

مرگ بر جوش😐

196 بازدید | 17 پست

جوش چرکی میزنم و زیر پوستی هر کاری میکنم نمیره چیکار کنم؟😐

راکوتان یا زالو؟حجامت یا زالو؟درمان موضعی یا خوراکی؟علم یا ثروت؟

میدونم من پسرم میدونم شما جواب تاپیکای منو نمیدین ولی من دلم پر میزنه واسه اینکه پستاتونو ببینم😔

با این حجم از نمک دیگه تاپیکمو داغ کنین لطفا مرسی اه.

مسلما برای رفع جوش های چرکی به دکتر مراجعه کنید من که دکتر رفتم یه سری پماد و محلول و قرص داد هر وقت استفاده میکردم بعد ۳ روز پوستم خوب میشد

دنیای عجیبیه! کفتارا،شیرا رو کشتن تا موشا حکومت کنن ...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

محلول کلیندامایسین من که جوشام رفت..این محلولو میزدم اونموقع هایی ک نمیزدم هم پماد بتامتازون میزدم

چقدر طول کشید خوب بشه؟خیلی صبرم کم شده یه راه میخام سریع نتیجه بگیرم.جوشام قلدر چارشونه کشتیه جواب میده؟

مسلما برای رفع جوش های چرکی به دکتر مراجعه کنید من که دکتر رفتم یه سری پماد و محلول و قرص داد هر وقت ...

بعد ۳ روز؟؟ مگه داریم اصلا جوش چرکی چجوری تو سه روز بره؟

چقدر طول کشید خوب بشه؟خیلی صبرم کم شده یه راه میخام سریع نتیجه بگیرم.جوشام قلدر چارشونه کشتیه جواب م ...

برای من جواب داد من پوست خیلی نازکی داشتم.حتی جوشای هورمونیمم خوب شدن طی ی هفته البته من منظم نمیزدم الانم دارم هر وقت حس کنم دارم جوش میزنم استفاده میکنم دوبار بزنی اثرشو میبینی رفتی داروخونه باز مشورت کن با دکترش

حجامت تاثیری روی جوش صورت نداره. راکوتانم ضرر داره. تاحالا بخور انجام دادی؟یروز درمیون بخور بابونه به مدت یک ربع انجام بده. وقتی که دیدی داری بهتر میشی قطعش کن و هردوهفته یبار بانجام بده. تاثیر داره من برای برادرم انجام دادم جوش سرسفید و زیرپوستی زیاد داشت

بعد ۳ روز؟؟ مگه داریم اصلا جوش چرکی چجوری تو سه روز بره؟

قرص هایی که مصرف میکردم قوی بودن اونقدر که حالت تهوع میگرفتم محلولی هم که به صورتم میزدم بیشتر ش الکل بود

دنیای عجیبیه! کفتارا،شیرا رو کشتن تا موشا حکومت کنن ...

حجامت تاثیری روی جوش صورت نداره. راکوتانم ضرر داره. تاحالا بخور انجام دادی؟یروز درمیون بخور بابونه ب ...

نه تا حالا انجام ندادم ولی صورتم رو گونه هام و چونه هام به طور متمرکز جوش میزنه نمی دونم تاثیر داره یا نه

قرص هایی که مصرف میکردم قوی بودن اونقدر که حالت تهوع میگرفتم محلولی هم که به صورتم میزدم بیشتر ش الک ...

اخه چقدر قوی دیگه از راکوتان قوی تر نداریم اونم زیر یک ماه نتیجه نمی بینه ادم

نه تا حالا انجام ندادم ولی صورتم رو گونه هام و چونه هام به طور متمرکز جوش میزنه نمی دونم تاثیر داره ...

انجام بده خیلی خوبه. قبلش صورتتو بشور تا قشنگ بخور جذبه پوستت بشه .موقعه بخور هم صورتت رو ماساز بده. بعدشم با اب سرد بشور. میتونی بعده بخور کرم ابرسان یا عسل یا خیلی چیزا دیگه بزنی تا بهتر عمل کنه. نزدی هم نزدی خوده بابونه تاثیرشو میزاره