2777
2789
عنوان

میخچه کف پای بچم

17470 بازدید | 81 پست

خانوما دخترم ۴سالشه تازه متوجه شدم کف پای راستش پشت انگشت هاش ی میخچه بزرگ داره چکارش کنم یعنی ؟

بنظرتون دکتر جراحی میکنه دارو نداره 

کسی تجربه ای داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلن این از کجا میاد چی شد ک میخچه زد بچم

از کفش نامناسبه معمولا 

داروخونه چسب میخک داره بزنی بعدش باید بکنید روشو

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
من یبار پام زده بود چسب زدم بعدشم با میخ داغ سوراخش گردم‌ اصلا هم درد نگرفت و دیگ تموم شد یکی دوروزه

واقعا درد نداشت این حتی میخوام نگاه کنم میگه نکن مامان دردم میگیره

یعنی با چسب کنده میشه

داروخونه بپرس محلول هم هست چسبم هست بزن یمدت بمونه بعد باید بکنی نمیدونم چجور میکنید دردش نیاد یوقت یا بچست باتیغ من میکندم 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
نه عزیزم درمان داره نگران نباش اگه بزرگه با چسب بعیده جواب بگیره ببر دکتر یه محلول میده که شبا میزن ...

آره یکم بزرگه باشه همین امروز میبرمش دکتر 

بنظرتون متخصص کودکان باید ببرم دکتر چی ببرمش

واقعا درد نداشت این حتی میخوام نگاه کنم میگه نکن مامان دردم میگیره

ن اصلا چون خود میخچه هیچ حسی نداشت برا منم خیلی درد داشت چسب رو زدم اصلا خوب نمیشد اخرش دیگ گفتم باید اینکارو بکنم‌ . البته نمیدونم برا بچع شما چ اندازه هست شایدم نیاز باشه دکتر ببینه 

دختر منم چند تا میخچه زده بود یه دارویی بود میزدیم بهش فکر کنم اسید سالیسیک. ویه کار دیگه هم میکردیم که میبردیمش حمام تا پوست پاش که نرم میشد با تیغ استریل روی میخچه رو میبریدیم اصلا هم درد نداره اینکار رو طی چند روز کردیم تا دیگه از بین رفت. به خاطر کفش نامناسب بود فکر کنم. ولی یه دکتر هم ببر ببین چی میگه

داروخونه بپرس محلول هم هست چسبم هست بزن یمدت بمونه بعد باید بکنی نمیدونم چجور میکنید دردش نیاد یوقت ...

وای دلم ریش میشه من نمیتونم اینکارو باهاش بکنم  میبرم دکتر