2777
2789
عنوان

دلم شکست😢

53 بازدید | 5 پست

نمیگم خونوادم بدن ولی همه چیز پول نیست من محبت از خونوادم ندیدم حرفاشون برام زهره پسر دوست بودنشون برام عذابه.بی احترامی نکردم پررویی نکردم ولی چرا اینکارو با من میکنن.با گریه اینارو مینویسم.برادر کوچیکم خیلی پررو بلند پروازه از یه طرف میاد راهنمایی میخواد کاری براش کنیم از طرفی حرفاش مثل زهر میمونه به راهنماییونم توهین میکنه من بارها دعوا کردم دیدم نمیشه خونوادم پشت پسراشونن اونم دعووا نه از حق خودم دفاع کردم که توهین نکنن ولی وقتی نمیفهمن حق به جانبن.دیگه سکوتو ترجیح دادم ولی دیشب حرفایی زد که مستقیم به شوهرمم توهین شد طاقت نیاوردم جوابشو دادم به خدای احد و واحد فحش ندادم توهین نکردم فقط حرف محترمانه زدم شوهرم اشاره کرد که بحث نکنم.با نارحتی اومدم خونه......

شوهرم تو راه هیچی نگفت.ولی الان داشتیم تاهار میخوردیم سر سفره شروع کرد که تو خونوادت ادم حسابت نمیکنن چرا با برادرت بحث میکنی وقتی میدونی خونوادت پشت تو نیستن صدام لرزید با گریه گفتم اره من اینو میدونم تو هم به روم بیار بزن تو سرم گفت میزنم تو سرت که بفهمی نباید باهاشون بحث کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناهارنخورده اومدم تو اتاق دلم شکست که خونوادم نمیفهمن این رفتاراشون ارزش منو پایین میارن پیش شوهرم.بچم بیچاره به خاطر من ناهار نخورد گریه کرد.