2777
2789
من رفت وامدوخیلی کم کردم خیلی مادرم میگه عیب نداره توچیزی نگو ☹☹☹

والله مردم انقد وقیح شدن که چیزیم بگی بدتر جوابشو میشنوی همون بهترکه واگذارکنیم به خدا اون بهترین قاضیه مگه اینکه دیگه واقعا حیا براآدم بی معنا باشه که نیست 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله مردم انقد وقیح شدن که چیزیم بگی بدتر جوابشو میشنوی همون بهترکه واگذارکنیم به خدا اون بهترین قا ...

دقیقا اصلانه حوصله جروبحث دارم نه میتونم جواب بدم کم میارم برادرامم که کلا طرف زنشونن.

دقیقا اصلانه حوصله جروبحث دارم نه میتونم جواب بدم کم میارم برادرامم که کلا طرف زنشونن.

بیخیال باش بابا هرچی آدم کمتر ببیندشون اعصابش آرومتره تو خونه خودشون خوب باشن ماخیرشون نخواستیم به قولی شرنرسونن خیرشون پیشکش

بیخیال باش بابا هرچی آدم کمتر ببیندشون اعصابش آرومتره تو خونه خودشون خوب باشن ماخیرشون نخواستیم به ق ...

اره بخدا .من اصلا ماهی شایدیبارم نبینمشون ولی حرفاشون وکاراشون ادموناراحت میکنه به همه چیم کاردارن مادرم نمیتونه به بچم محبت کنه 😥

بله کلا همیشه مادرم میگه تودخالت نکن هیچی نگو

آره دخالت نکنی بهتره. اونا بعدا خوب میشن با هم. ولی برام عجیبه مگه یه عروس و مادرشوهر چقدر میتونن با هم بحث و تنش داشته باشن!!!! بالاخره کوچکتر و بزرگتری گفتن. 

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
آره دخالت نکنی بهتره. اونا بعدا خوب میشن با هم. ولی برام عجیبه مگه یه عروس و مادرشوهر چقدر میتونن با ...

بخدامادرم تومحبت توفامیل تکه ونمیدونم چراهمش فکرمیکنن مادرم دوسسون نداره کافی مریض بشن دیگه مادرم اسیره غذابفرست زنگ بزن .اوف خیلی کارای دیگه چون پسرش براش عزیزه اینکارارومیکنه ولی اونااین چیزارونمیبینن جدیدا کلاانگارعروسامون مسابقه توبی احترامی گرفتن فقط هی گله وناراحتی .واقعا خسته نمیشن .

اره بخدا .من اصلا ماهی شایدیبارم نبینمشون ولی حرفاشون وکاراشون ادموناراحت میکنه به همه چیم کاردارن م ...

دیگه انتخاب که غلط شد هیچکاری نمیشه کرد جز سکوت از ذهنت پاکشون کن انگار نمیبینی اونوقت مثل من راحت میشی    

دیگه انتخاب که غلط شد هیچکاری نمیشه کرد جز سکوت از ذهنت پاکشون کن انگار نمیبینی اونوقت مثل من راحت م ...

من خیلی سکوت میکنم اصلابرام مهم نیست نمیان خونم یانمیرم یاسالی یباررفت وامده ولی وقتی پشتم پیش مادرم میگن ناراحت میشم.بازبروزنمیدم که اصلامادرم بهم گفته میگم کش ندم ولی خسته شدم.

بخدامادرم تومحبت توفامیل تکه ونمیدونم چراهمش فکرمیکنن مادرم دوسسون نداره کافی مریض بشن دیگه مادرم اس ...

کاریش نمیشه کرد. برادراتون باید این وسط مدیریت کنن.

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
من خیلی سکوت میکنم اصلابرام مهم نیست نمیان خونم یانمیرم یاسالی یباررفت وامده ولی وقتی پشتم پیش مادرم ...

میفهمم سخته باید باهاش کنار بیای