2821
2789
عنوان

کلاس خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😯😯😯😯 من یه روز در میون میرم دوره ۳ ماهش ۱ و نیم میلیون😐 تازه شهرستانم هستم😐 تازه مربی من کم ...

خوب میگیره بابا ...من تهرانم اینجا سرای محله ارزونه ...

آموزشگاه پرسیدم یه جا جلسه ای ۱۵۰ تومن 

یه جای دیگه دوره مقدماتی ۴ تومن

بزرگونه هم یاد میده ولی من ثبت نام نکردم ماله بچه ثبتنام کردم خیییلی راضیم 

تبلیغ نمیکنم براشا چون خیییلی بدردم خورد دوست دارم بقیه هم استفاده کنن 

گروه هم داره برا رفع اشکال 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

خانم شکری:

اسم

فامیل

تحصیلات

مکان

همراه

مشخصات پرکنین

خانم شکری:

سلام عزیزانی که تازه عضو گروه شدین خیلی خوش اومدین

اون عزیزانی که میخوان ازصفرشروع کنن برن توکانال از اولین درس که اندازه گیری ها هست شروع به تمرین کنن

جلو اینه روی خودتون انجام بدین اول یه نواردورکمرتون ببندین محکم که تکون نخوره بعد شروع به اندازه گیری کنین چندبارتکرارکنین تا خوب یادبگیرین طبق عکسهایی که گزاشتم فقط قدبالاتنه پشت کارورپشت رومیتونین از کسی بخواین براتون بگیره بعد این اندازه هاروبزارین تو همین گروه تا من ببینم اگه درست بودکشیدن الگوروشروع میکنیم

اونم مرحله ب مرحله که الگومیکشی عکس بزا رین تامن یا دوستان خیاطمون نظر بدن که درسته یا نه وراهنماییتون کنیم ان شاءالله بتونم خدمتی بکنم وکمکی درجهت خیاط شدن شماعزیزان کرده باشیم موفق باشین وصبور

دعای فرج یادتون نشه التماس دعای فراوان

https://t.me/کانال اموزش خیاطی رایگان خانم شکری

https://t.me/amozeshkhayatishokry

لینک گروه پرسش و پاسخ

https://t.me/joinchat/B7t7P0Xgu-wd0guf53GUwg

لینک گروه👆👆👆👆

@amoozesh_razieh_shokri

لینک کانال آموزش👆👆👆

امام رضا 67پایگاه شهید قاضی طبا طبایی یکشنبه ها 9تا11 صبح کلاس آموزش خیاطی بصورت حضوری رایگان برگزار میشه

بروتوکانال به اولین پیام اندازه گیریهارویکی ب یکی جلو اینه روی خودتون انجام بدین بنویسین بزارین گروه خوبمون من ببینم اگه درست بودکشیدن الگوروتمرین میکنیم مرحله ب مرحله انجام بدین عکس بزارین منم کمکتون میکنم.

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

دوستان برای پرسش و رفع اشکال هرروز صبح   ۱۰ الی ۱۲

بعدازظهر

۵الی ۹شب

هرکس ازدوستان هم غیرازاین ساعت میتونست و وقت داشت کمک کنه ممنون ازهمگی 🌺🌺🌺🌺🌺

لطفا به قوانین گروه احترام بزارین و هیچ گونه پستی نذارین که کلاازگروه حذف میشین و برگشتی نداره

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

سوالهاتون و باگوی قرمز مشخص کنین تا بین پیامها گم نشه🔴🔴🔴

ممنون از همکاری همتون

درپایان سوالهاتون و اموزشها حتما دعای فرج و بخونین و صلواتی برای روح پدرومادرو برادرشهید خانم شکری👆👆👆👆

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

با سلام من راضیه شکری مدیرمزون یاس سپید و خواهر شهیدغلامرضاشکری درنظردارم بخاطر رفاه هموطنانم خواسته قلبی تنهابرادرشهیدم که همانااموزش و خدمت رسانی به همنوعان عزیزبوداین کانال اموزش خیاطی راراه اندازی کردم باشد تا گامی هرچند کوچک درجهت خودکفایی عزیزان هموطنم بردارم وازهنرجویان عزیزمیخواهم باخواندن دعای فرج ظهور اقامونوازخداوندمنان طلب کنند ان شاءالله والتماس دعادارم

خدمتگزارشیفتگان ظهور مهدی (عج) شکری

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

برینوتوکاتال این خانم رایگان یادمیده

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

چه متدی یاد میده؟؟

بزرگ سال فکر کنم مولره 

نمیدونم هر چی هست خیلی راحته کسایی که یه درز بلد نبودن بدوزن الان دارن لباس میدوزن

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز