2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟! 😭😢💔

116 بازدید | 7 پست

دیشب واس یه چی خیلی عصبی بودم صب پا شدم آهنگ غمگین تو گوشم بود داشتم با عشقم چت میکردم هی احساساتی میشدم بعدش یهو گفتم فک میکردم عاشقتم ولی دوست داشتن معمولی بوده اونم دلش شکست😢💔گفت ولی من دوسِت دارم عاشقتم😔💔بعدش آهنگ قطع کردم ب خودم اومدم گفتم دیشب واس یه موضوع ناراحت شدم و الانم تو گوشم آهنگ دیس لاو بود و اینا.... گفت اشکال نداره درکت میکنم ولی ترکم نکن لطفا... من دارم غرورم زیر پا میزارم برات... گفتم با چه رویی بمونم با اون حرفی ک بهت گفتم فک میکردم عاشقتم ولی یه دوست معمولی گ بوده... گفت اشکال نداره من ب دل نگرفتم😊ولی میدونم داره واس دلخوشیم میگه😭😢چیکار کنم از دلش در بیارم؟! یه راه حلی بدین تو رو خدا 😭😢من قبلا اینجوری نبودم همش بهش امید میدادم ولی الان هم خودم تا امید شدم هم اون😭💔😔

روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم می‌فرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.