2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376346 بازدید | 1784 پست

سلام خانما. من چند روز پیش داشتم به این موضوع فکر میکردم که هیچکدوم از جاریا و خواهرای همسرمو تا حالا با تاپ یا تی شرت ندیدم چون هیچ وقت بدون همسرم خونشون نرفتم و اونا هم هیچوقت وقتی همسرم نبوده خونمون نیومدن. از اول ازدواجمون خیلی کم و دیر به دیر خونشون میریم البته شاید دلیل اصلیش اینه که بیشترشون تو شهر دیگه زندگی میکنن با اونایی هم که تو شهر ما زندگی میکنن رفت و آمد زیادی نداریم بدون دعوت هم خونشون نمیریم تا الان هم رابطمون خوب بوده با احترام و بدون صمیمیت زیاد.

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

سلام بانو جان خوشحالم که برگشتید درمورد صمیمیت با افراد غیر از خانواده شوهر هم میشه پرسید تو این ت ...

سلام عزیزم. آره. کلا مبحث کار کردن روی خودمون هست برای اینکه با عدم صمیمیتمون دیگران را کنترل کنیم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تجربیات من:هیچ وقت استوری نمیذارم از تولدها یا مناسبت ها  و کارهای بچه ام   فقط واسه کسایی ...

عالی بود، مرسی. من هم کلا پیجم رو از حالت عمومی به خصوصی تبدیل کردم. پست گذاشتنم رو هم قطع کنم تا کلا محتواش رو از خاطره نگاری به تولید محتوا سوق بدم.

سلام عزیزم، خانواده همسرمن شهر دیگه هستن و ما هر وقت میریم بیشتر از ۱۰ روز میمونیم و ناخوداگاه اون ص ...

سلام عزیزم. زیاد قاطی نشو. کمک میکنی یک کاری باشه تنهایی. زیاد باهاشون مشارکت نداشته باش که روشون بهت باز بشه و هی بگن اینو بده، اونو بده، اینو بیار و بحث های بعدش که تو غذارو اینطوری کردی، تو انداختی، تو شکستی. خواستی ظرف بشوری دوتایی نایستید. بگو من میشورم تنها، خسته شدم نفر بعدی بیاد. چون هر کار مشترکی صمیمیت و حرف میاره.

وای ممنون از تاپیک جدید😍😍😍😍😍 بانو جان لطفا به ماهایی با خانواده همسر توی یک ساختمونیم هم یاد ب ...

هیچ کدوم اینها مشکلی نداره عزیزم. فقط کافیه وقتی لباست نامناسبه از اتاق نیای بیرون. یا معذب بشی. یا ناراحت بشی. یا قانون بگذاری برای همسرت.

همیشه قرارتون این باشه که همسرت درو باز کنه. یا قرار بگذارید، یا نشون بده دستت بنده. بگو با من کاری ندارن. خانواده تو هستند. و نرو جلوی در. اونها به هوای تحویل گرفتن تو میان دم در که یک رو ببینن و بیان تو. صمیمی نشو.

باز مثال بزن شرایط مختلفتو، دوستان و من کمک می کنیم.

سلام بانوارتمیس عزیزدلم😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤💟💟💟💟💟💟💟 من چندماه قبل باتاپیک شمااشناشدم وازاون روزهرد ...

سلام عزیزم، خواهش میکنم. انشالا هر جا هستی موفق باشی.

سلام  من خیلی ادم گشاده رویی هستم و متاسفانه زود صمیمی میشم اما میخام روحیاتمو تغییر بدم ان ش ...

سلام عزیزم. مطابق میل اون رفتار نکن. مطابق میل خودت رفتار کن. ناراحت میشه که بشه. عدم صمیمیت میتونه خیلی زود دیگران رو سر جاشون بشونه و کم خطرترینه. به فرض که ازت ناراحت بشه و بره مستقیم به همسرت گله کنه. چی میخواد بگه؟ خانم با من صمیمی نیست؟ هر کی بشنوه میگه چه بهانه ها. چه اداها.

همسرت هم اگه گفت با مادرم صمیمی باشه، برو، بیا، بهش بگو والا حرف مشترک ندارم. والا میخوام احترام ها حفظ بشه. 

امایادیه خاطره ای افتادم من بدوازدواجم بامادرشوهردریه منزلی درشهرستان زندگی می کردم واشپزخونه وسرویس ...

عالی بود، مرسی. منم یک خاطره میگم. من هم در کل آدم صمیمی و زودجوشی هستم. هر وقت جایی میرم با همه بگو و بخند دارم. این مدت من هم در حال تمرین هستم با شما. این دفعه که میخواستم برم آرایشگاه گفتم این یک تمرین هست برای عدم صمیمیت و زودجوش نخوردن. هر دفعه میرفتم کلی سلام و سلام و سلام و احوال پرسی همه. یعنی از لحظه ی ورود خودمو معرفی میکردم که من آدم زودجوشی هستم، با من ندار باشید.

اونها هم سوال پشت سوال. شاغلی؟ بچه داری؟ شوهرت چکاره است؟ این دفعه چند نفر ازم سوال کردن، وقتی سرد جواب دادم دیگه پی اش رو نگرفتن.

همیشه آرایشگاه رفتنی از کاری که انجام میدادم کلی ذوق میکردم و تشکر میکردم. اینبار اصلا به روی خودم نیاوردم و گفتم آخر سر موقع رفتن یک تشکر میکنم. دیدم همش دنبال اینن که من کاری که انجام دادن رو تایید کنم یا اثری از رضایت ببینن. برام نسکافه آوردن، تخفیف دادن و آخرش هم گفتن باعث افتخار ما بود که شما اینجا تشریف آوردید.

دیدم نه بابا، جواب میده عدم صمیمیت. بیخود نیست خیلی ها سرد و خشک و غیر صمیمی ان، خیرش رو دیدن.

سلام خانما. من چند روز پیش داشتم به این موضوع فکر میکردم که هیچکدوم از جاریا و خواهرای همسرمو تا حال ...

سلام عزیزم. عالی از کارهات بیشتر تعریف کن برامون. یکی از آشناهای ما، زیاد دختر خاصی نیست. شاید ده درصد از جاری هاش بالاتر باشه. اما چنان خودشو کنار کشیده و مدام میگه اینها هم اندازه من نیستن که گاهی من تعجب میکنم. اون وقت بعضی هامون هفتاد تا هشتاد درصد بالاتریم از اقوام همسر، اما همچنان از ترس اینکه بهمون نگن خودش رو میگیره، خودمون رو همسطح اونها میکنیم.

این یک کلک هست، مارو ترسوندن از اینکه تنها بمونیم. در واقع میترسن که ما تحویلشون نگیریم، برای همین تحویلمون نمیگیرن تا خودمون رو بشکنیم و بریم سمتشون.

از کنار کشیدن از اقوام همسر تنها نمی مونید. این همه دوست و رفیق و آشنا و فامیل خودی که دیگه نوبت به اونها نمیرسه.

در همین راستا من لفظ "جان" را از کنار اسم همه شون برداشتم و لفظ خانم رو میگذارم. تعجب هم میکنن، اما برام مهم نیست. همین تعجبشون یعنی میرن دوباره رابطه را برای خودشون بازتعریف میکنن. میگن چی شد؟ مثلا تا دیروز آتوسا جان بودم، یکهو شدم آتوسا خانم؟؟؟؟

همین کار به ظاهر کوچیک براشون یک پیام بزرگ داره. یکم عقب میشینن.

در همین راستا من لفظ "جان" را از کنار اسم همه شون برداشتم و لفظ خانم رو میگذارم. تعجب هم میکنن، اما ...

بانو جان منو راهنمایی کن 

که در محیط کارم اگه از کسی ناراحت شدم نخوام برای کسی تعریف کنم چرا اینکارو کرد فلانی...

یعنی چیکار کنم نه صمیمی باشم نه خشک.

آخه محیط کارم میزامون کنار همه...و ممکنه زیاد با بقیه رو در رو بشیم

در همین راستا من لفظ "جان" را از کنار اسم همه شون برداشتم و لفظ خانم رو میگذارم. تعجب هم میکنن، اما ...

من هم جاریامو با لفظ... خانم و شوهراشونو با... آقا صدا میزنم.یکی از جاریام به برادرشوهرا داداش و به جاریا زن داداش میگه ولی من این کارو نمی پسندم.هروقت میخوان در مورد کسی که غائبه صحبت کنن حرفی نمیزنم یا میگم نظری ندارم. 

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

بانوجان من بااجازتون یه پیشنهاد دارم لطفا جواب بدیددررابطه باشروع ازدواج وشروط ضمن عقد وپروسه خواستگاری واشنایی واگاهی به مسائل حقوقی ازدواج خیلی دوست دارم نظرات وتجربیات شماروبدونم واینکه ازدواج سنتی درست تره یاالان که دوران بین سنت ومدرنیته هستیم شکل جدید اشنایی ودوستی پسندیده تره؟

بانوجان من بااجازتون یه پیشنهاد دارم لطفا جواب بدیددررابطه باشروع ازدواج وشروط ضمن عقد وپروسه خواستگ ...

البته این تاپیک موضوعش متفاوته ولی اگرلطف بفرمایید وباوجودمشغله هاتون این موضوع روهم موردبررسی قراردهید فک کنم باقیات صالحاتی باشه برای شما