من سکوت را همیشه راه حل نمیدونم . تو تاپیک آخرم ،در برابر حرف جاریم گفتم سکوت کردم ... .
ولی تو تلپیک های قبل ،نوشتم که چجوری خیلی مواقع جواب دادم .مثلا جاریم گفت که نمیخوای بچه دار شی ،دیر نشه و ...
بهش گفتم سبک زمدگی من متفاوته و اولویتم نیست .ممنون پیگیری و نگرانی 😁
گاهی جواب ندادن را صحیح میدونم ،چون مجلس جوری هست که جواب ندادن باعث حرمت بیشتر اون جلسه و همچنین خودم میشه . و اینکه من واقعا دیگه از حرفای سخیف دیگران تکان نمیخورم .یعنی برام شوک نیست .برای همین هول نیستم که جواب بدم و یا روی طرف را کم کنم بعضی مواقع جواب دادن کلامی درسته ،برخی مواقع شما با رفتارت جواب میدی با اینکه سکوت کلامی کردی.باید دید کجا باید چه کرد...
یه جاهایی هم شما در وقت اشتباه سکوت میکنی و سکوتت میشه علامت رضا .طرف یه قدم میاد جلوتر ...
من این اواخر بیشتر به این نتیجه رسیدم که هرچی بجنگم ،طرفمم میجنگه .اگه روی طرف را کم کنم ،طرف هم روی من را میخواد فرداش کم کنه .بهتره اول سلاحم را بذارم پایین .به طرفم بفهوونم ،آقا من باهات جنگی ندارم تا اونم سلاحش را بذاره زمین ..
گاهی ما اونقدر سکوت میکنیم که افراد پر رو میشن .سکوت زمانی با ارزشه که چیزی را به اون جمع یا فرد،دیکته کنی و خودتم حال درونیت خوب باشه ...مثلا دیکته کنی که بزرگوارم و سکوت کردم و ...
مثلا طرف مادرشوهر بگه : برو همه ظرفا را بشور .خب اینجا باید چه کرد؟ من همه ظرفا را نمیشورم .ولی نمی ایستم با مادرشوهرم کل کل کنم .جاریم را صدا میزنم و میگم ظرفا زیاده بیا من کف بزنم تو رحمت بکش آب بریز ...
یعنی هم کل کل نکردم هک در حال این هستم که راهی برای جلوگیری از زورگویی پیدا کنم .اینجاهاست که میگم سلاحت را در برابر مادرشوهری که سلاح به دسته ،بذار زمین ،ولی بدان معنی نیست که هر چی میگه گوش کنی ✌️