2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 394788 بازدید | 1784 پست
گرانبها تاپیک جدیدت را خوندم ولی من با سکوت،با جواب ندادن کنایه ها ،با مقابله به مثل نکردن اونا را ...

من سکوت را همیشه راه حل نمیدونم ‌. تو تاپیک آخرم ،در برابر حرف جاریم گفتم سکوت کردم ... .

ولی تو تلپیک های قبل ،نوشتم که چجوری خیلی مواقع جواب دادم .مثلا جاریم گفت که نمیخوای بچه دار شی ،دیر نشه و ... 

بهش گفتم سبک زمدگی من متفاوته و اولویتم نیست .ممنون پیگیری و نگرانی 😁

گاهی جواب ندادن را صحیح میدونم ،چون مجلس جوری هست که جواب ندادن باعث حرمت بیشتر اون جلسه و همچنین خودم میشه . و اینکه من واقعا دیگه از حرفای سخیف دیگران تکان نمیخورم .یعنی برام شوک نیست .برای همین هول نیستم که جواب بدم و یا روی طرف را کم کنم ‌بعضی مواقع جواب دادن کلامی درسته ،برخی مواقع شما با رفتارت جواب میدی با اینکه سکوت کلامی کردی.باید دید کجا باید چه کرد...

یه جاهایی هم شما در وقت اشتباه سکوت میکنی و سکوتت میشه علامت رضا .طرف یه قدم میاد جلوتر ...

من این اواخر بیشتر به این نتیجه رسیدم که هرچی بجنگم ،طرفمم میجنگه .اگه روی طرف را کم کنم ،طرف هم روی من را میخواد فرداش کم کنه .بهتره اول سلاحم را بذارم پایین .به طرفم بفهوونم ،آقا من باهات جنگی ندارم تا اونم سلاحش را بذاره زمین ..

گاهی ما اونقدر سکوت میکنیم که افراد پر رو میشن .سکوت زمانی با ارزشه که چیزی را به اون جمع یا فرد،دیکته کنی و خودتم حال درونیت خوب باشه ...مثلا دیکته کنی که بزرگوارم و سکوت کردم و ...

مثلا طرف مادرشوهر بگه : برو همه ظرفا را بشور .خب اینجا باید چه کرد؟ من همه ظرفا را نمیشورم .ولی نمی ایستم با مادرشوهرم کل کل کنم .جاریم را صدا میزنم و میگم ظرفا زیاده بیا من کف بزنم تو رحمت بکش آب بریز ...

یعنی هم کل کل نکردم هک در حال این هستم که راهی برای جلوگیری از زورگویی پیدا کنم .اینجاهاست که میگم سلاحت را در برابر مادرشوهری که سلاح به دسته ،بذار زمین ،ولی بدان معنی نیست که هر چی میگه گوش کنی ⁦✌️⁩

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.منم تاپیک های پرمحتوا و مفید دخترگرانبها رو خوندم.و خیلی وقتا این سوال منم هست که اگه جواب کنای ...

عزیزم خوشحالم مورد توجهتون بوده🥰😘

یه کامنت بالاتر توضیح دادم جواب این سوال رو😘

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

به نظر منم باهمسر حدومرز روباید رعایت کرد وزیاد وارد جزئیات نشد من خودم خیلی ازمسائل خونوادگیم رواصل ...

دقیقا .مسیر درستی را طی کردین .آفرین به شما و چقدر دلپذیره اون جمله آهر که مشاور شدین براش 👏👏👏

من سکوت را همیشه راه حل نمیدونم ‌. تو تاپیک آخرم ،در برابر حرف جاریم گفتم سکوت کردم ... . ولی تو تل ...

اگه اینطوری بخوایم جاریمون رو صدا بزنیم یا خواهر شوهر یا غیره،،، باعث نمیشه روی اونها هم باز بشه و این درخواست ها آزمون داشته باشن؟؟ 

سلام ...چطوری میشه هم گرم بود و هم صمیمی نبود؟؟؟؟!!!!!🤔🤔🤔🤔🤔 یک سوال دیگه هم دارم.... صفحه اول ...

مثلا تصور کنین دوستی دارین که با لبخند با شما صحبت میکنه نه اخم و با غرور .تو حرفاش نیش و کنایه نداره ،به حرفات توجه میکنه ،شنونده هست و ...

ولی وقتی بهش میگی راستی خونه تون را چند خریدی ،بهت بگه : قیمتش مهم نیست .مهم فضای درونی خونه و صفای اون خونه س.

خب این دوست شما ،اصلا باهات مشکل نداره ،باهات گرم و مهربونه ،ولی جواب سوالت را جوری میده که هم خجل بشی ،هم نتونی اعتراض کنی ،هم حد و حدودت را بدونی هم دیگه از این سوالا نپرسی.

یا مثلا به دوستت میگی وای شوهرم خیلی هاته و ...

شوهر تو چطور ؟ دوستت میگه ،چی بگم والا و بعدش بخنده .گو بگه بگذریم ... این یعنی که نمیخواد از اتاق خپابش صحبت کنه برات ولی قشنگ جوری برخورد میکنه که بفهمی دیگه نپرسی ازش 

این شخصیت را من میگم گرم و مهربون و اجتماعی ...ولی صمیمی نه

سلام ...چطوری میشه هم گرم بود و هم صمیمی نبود؟؟؟؟!!!!!🤔🤔🤔🤔🤔 یک سوال دیگه هم دارم.... صفحه اول ...

والدین من تو اتاق خوابشون اوکی نبودن ( از نامه های پدرم متوجه شدم ) فکر کنم تاپیک میترکه  ادامه بدم😀

سلام عزیزم، خوش اومدی. دقیقاً همین طوره. آدمیزاد به نظرم با خودش هم باید حد و مرز داشته باشه. فروید ...

نوشتید «اگر جلوی خودمون هم بد غذا بخوریم، ضمیر ناخودآگاه میبینه و فکر میکنه ما آدم بی ارزشی هستیم. تو تنهایی خودمون هم بد و نامرتب لباس بپوشیم، ضمیر ناخودآگاهمون مارو لایق بهترین ها نمی بینه»

عالی بود این مطلب 

بانو آرتمیس جان ،مطالبتون عالیه .خوشحالم هستین .واقعا خوشحالم بانویی فرهیخته مثل شما اینجا هست 😍🥰💖

سلام دوستان گلم. ممنون ماهور جان. خوشحال شدم از خوندن پیامت. دوستان من یک لحظه اومدم یک چیزی بگم و ...

سلام دوستان گلم. شب تون بخیر. من اومدم این جمله رو توضیح بدم چون دیدم ممکن هست سوء برداشت بشه ازش.

قبل از اینکه به کسی کمک کنید، از او بپرسید که: آیا حاضر است از چیزی که مشکل را ایجاد کرده دل بکند یا خیر؟؟؟؟

ببینید دوستان منظور این نیست که از آدم ها دل بکنیم.

از چیزی که مشکل را ایجاد کرده باید دل کند.

مثلا به یک میگیم زیاد حرف نزن در جمع های مشکل زا، میگه نمیتونم.

به یکی میگیم ظرف نشور وقتی داره ازت سوء استفاده میشه، میگه روم نمیشه.

به یکی میگیم کمتر برو جایی که آزار میبینی، میگه جمع رو دوست دارم.

به یکی میگیم با همسرت محترمانه حرف بزن و عصبانی نشو، میگه دست خودم نیست.

به یکی میگیم با جاری حرف نزن، میگه نمیشه درد و دل نکرد.

منظور این هست. چطور ممکنه از چیزی که مشکل رو ایجاد میکنه دل نکند و امیدوار بود همه چی درست بشه؟

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
قصدم از این مثال ها این بود که بدونید با رویکردهای مختلف میشه به دنیا نگاه کرد و مسائل رو حل کرد: ر ...

چبدر تمیز توضیح دادی .مدا حفظ تان کنه ‌تاپیک های این مدلی که مطالب و کامنت بلند و کلی سوال جواب هست را دارین میبرین جلو .واقعا سخته ...

خدا توان بیشتری بده به شما ⁦✌️⁩😍😍😍😍😍😍

در مورد صمیمیت با همسر پرسیده بودید.

فیلم شهرزاد رو یادتونه؟

شهرزاد و شیرین رو با هم مقایسه کنید.

شیرین هم از لحاظ جایگاه خانوادگی بالاتر بود و هم از لحاظ زیبایی.

اما حتی همسر خودش هم دوستش نداشت.

اما شهرزاد رو هر دو مرد دوست داشتند.

نه به خاطر زیبایی اش (چون معمولی هست). بلکه به خاطر اخلاق و رفتارش.

شهرزاد هیچ وقت در مورد وقایع سطح پایین حرف نمی زد.

شیرین همش مشغول تهمت و بددهنی و فحش و ناسزا و چشم و همچشمی و این بود که طلا و لباس بخره و چشم همه رو دربیاره و کم نیاره و غیبت فامیل.

اما شهرزاد همیشه راجع به اندیشه های بزرگ و سیاست و شعر و پزشکی و انجمن های خیریه حرف میزد.

یا اکثر مواقع ساکت بود و در حد چند جمله میگفت. خیلی هم خوددار بود در احساساتش.

سلام دوستان گلم. ممنون ماهور جان. خوشحال شدم از خوندن پیامت. دوستان من یک لحظه اومدم یک چیزی بگم و ...

👌👌👌👌👌👌

امشب چیزی از شما یاد گرفتم .مرا بنده خود کردین 😍😍😍

واقعا باید اول این را ببینم در مخاطبم ‌.خیلی اوقات سعیم بیهوده بوده👏👏👏👏

با این اوصاف معلوم هست که از نگاه دیگران شهرزاد یک دختر ارزشمند هست که سرش به کارش خودش هست و شیرین یک زن حسود و عقده ای و کم ارزش.

هر کی حالش با خودش خوب باشه مردم بهش جذب می شوند.

اما شیرین تکلیفش با خودش مشخص نبود. یک آدم آویزون که همش دنبال تهدید کردن قباد و خط و نشون کشیدن و فحش دادن به مادر قباد بود.

اما آیا شهرزاد رو در این حالت ها دیدید؟

قسمت های اول بود که شیرین با یک پر می زد به صورت قباد و شوخی میکرد. قباد هم برگشت و بهش گفت خل دیوونه.

اما شهرزاد هیچ وقت اینقدر به همسرش نزدیک نمیشد و شوخی های این چنینی نمی کرد. چون این کارها جوابش حرفهای اون شکلی هست.

ممکنه چند دقیقه بخندید و به شوخی یک حرفی بینتون رد و بدل بشه، اما اینها عادت میشه. کسی به شوخی بهتون بگه دیوونه، در عصبانیت بدترش رو هم میگه. چون رو ها به هم باز شده (هر چیزی کم و در حد تعادلش خوبه، نه اینکه مسخرگی عادت آدم بشه).

میخوام هر کس عملکرد خودش رو بسنجه با این دو تیپ رفتاری.

این جمله خیلی عالیه، دو سطره و یه کلمه جوابش فکر کنید یه گلوله آتیش گرفتیم دستتون و آه و ناله می ...

👌👌👌👌👌👏👏👏👏

👌👌👌👌👌👌 امشب چیزی از شما یاد گرفتم .مرا بنده خود کردین 😍😍😍 واقعا باید اول این را ببینم در ...

عزیزم، تو هم مارو بنده ی خودت کردی با نوشته های مفیدت. ممنون که به بقیه جرات میدی خودشون رو همونطوری که هستند بپذیرند. اگر بدونی با نوشتن تاپیک ازدواجت چه کمک بزرگی کردی به بقیه...