2777
2789
رفته یه ماشین معامله کرده ،تو همون ماشین دستگاه پوز داشتن ۵۰ میلیون پول کشیدن ،از ماشین پیاده ش کردن ...

عزیزم موضوع یکم پیچیدست به نظر من حتما با یه وکیل خوب در تهران صحبت داشته باش من یکیو میشناسم که کارش خوبه و تجربش بالاست 

من برا طلاقم رفتم پیشش مدرکش دکتراست و دفترش هم تو منطقه 1 خیابان شریعتی پلاک 1899 هستش البته بهشون زنگ بزنی وقت بگیری بهتره 02122204704 امیدوارم کمکت کنه عزیزم من که خیلی نا امید بودم ولی اقای وکیل طلاق ام رو برام اوکی کرد فکر نمیکردم بشه اصلا

عزیزم موضوع یکم پیچیدست به نظر من حتما با یه وکیل خوب در تهران صحبت داشته باش من یکیو میشناسم که ک ...

ممنون عزیزم،،،خداروشکر کلاهبردار دستگیر شد و به پولش رسید،،❤

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل بر خدا‌. خدا لعنتشون کنه انشالا ک مردمو اینجوری حیرون میکنن ناراحت نباشین بسپارینش ب خدا بعدم ...

مررسی گلم با دعای خیرتون پولش برگشت و کلاهبردار دستگیر شد،،،بازم ممنون

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.

پاسخ همه پرسشهای حقوقیتونو می تونید تو سایت وکیل دادفر پیدا کنید.

بهترین وکیل خیانت در امانت، وکیل سرقت، وکیل کلاهبرداری، وکیل جعل، وکیل توهین، وکیل تهدید ایشون هستند. حتی میتونید ذر سایتشون اطلاعات خوبی را بدست بیارید.

مرسی عزیزم،مساله پیچیده ایه ،سه روز پیش از داداشم کلاهبرداری شده میخواستم ببینم چی میشه ،به پولش میر ...

سلام عزیزم

من  یه مشکلی داشتم سر همین موضوع کلاهبرداری ، چند جا پرس و جو کردم با یه وکیل به نام داود چشمی صحبت کردم خیلی خوب مشاوره دادن به من
بعد من اقدام کردم. شمارشو میزارم دوست داشتی زنگ بزنی 02177719337
اینم سایتشونه www.davoodcheshmi.com

سلام عزیزم من  یه مشکلی داشتم سر همین موضوع کلاهبرداری ، چند جا پرس و جو کردم با یه وکیل به نا ...

مررسی عزیزم خداروشکر به یک ماه نرسیده پلیس کلاهبردارو دستگیر کرد

برو خدا رو شکر کن با خودش کاری نداشتند اینا خیلی نامردن به یکی از فامیلای ما بخاطر یه موبایل ۵بار چا ...

ممنون عزیزم،خداروشکربعدیه ماه کلاهبردارو گرفتن و پولشم برگردوند ،مثه معجزه بود

سلام عزیزم . بنده برای طلاق خودم خیلی دنبال یه وکیل خوب میگشتم . چند بار هم وکیل عوض کردم چونکه نمیتونستن کارای طلاق و مهریه من رو به خوبی انجام بدن و فقط طولش میدادن و هزینه ی بیشتری میگرفتن .تا اینکه از یکی از دوستام راجع یکی از وکلایی ک متخصص هستن در زمینه طلاق و خیلی معروف هستن شنیدم . باهاشون تماس گرفتم و خیلی راحت و کم دردسر هم مهریه رو گرفتم هم طلاقمو . شماره همراهشونو میزارم براتون . حتما سر بزنید اگه مشکل طلاق یا مهریه داشتید .

۰۹۱۲۹۲۱۵۲۵۸