2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید

88 بازدید | 14 پست

بچه ها من عاشق همسرم بودم و خیلی خیلی دوستش داشتم از خودم بهش بیشتر ایمان داشتم و مطمئن بودم کاری نمیکنه من ناراحت بشم

وقتی بچه دومم رو باردار بودم به ماموریت کاری رفت و تا وقتی پسر م 2 ماهه شد برگشت

خیلی از لحاظ احساسی شکست خوردم

احساس اینکه کارش تو اولویت بوده هنوز که هنوزه بعد 6 سال عذابم میده و نمیتونم احساس عشق قبلی رو به قلبم برگردونم و متاسفانه تو رفتارم مشخصه

خونه رو به اسمم کرد و کلی کادوهای خوب برام خرید

حاضر م تمامش رو بهش بدم ولی فقط یک روز دیگه اون احساس عشقی که بهش تو قلبم بود برگردونم

همسرم هنوز فوق االعاده است و دوستش دارم ولی برای من مثل قبل نیست

یعنی باورتون نمیشه یکساعت دوریش بی قرارم میکرد

خیلی هم مشاوره رفتم حتی با هم رفتیم

در ظاهر قضیه چیزی عوض نشده اما یه تیکه از پازل قلب من کنده شده که خیلی جای خالیش احساس میشه

خب مگه از اولم هم کارش همینجوری نبوده 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفته ماموریت کاری نرفته که خوش بگذرونه یا ول نکرده بره برای خودش. خیلی از خانما شوهرشون میره ماموریت یا شوهرشون روی کشتی کار میکنه میره 2 ماه 3 ماه 6 ماه بعد برمیگرده. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

دیگه مشاور نتونسته خوبت کنه ما چجوری راهنماییت کنیم.

ماموریتش هم برای توعه دیگه . مردی که کار میکنه و پول درمیاره زحمت میکشه عاشق زن و بچه شه عاشق زندگیشه 

اگه نمیرفت ماموریت میموند پیشت تا صرفا تو حس تنهایی نکنی ممکن بود از کارش اخراج شه اونوقتم ازش گلایه میکردی که چرا به فکر من نبودی ! 

خوشی زده زیر دلت دختر ! کاش شوهر منم اهل کار بود میرفت کار میکرد. 

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

هیچی سعی میکردم یه جوری خودمو توجیه کنم.یه دلیل که قانع بشی که چرا واسه تولد بچه ات نیومده.

دلیلش قانع کننده که هست منظورم اینه که تو واقعا قانع بشی و اون موضوع رو فراموش کنی.

مثلا فکر کن اگه اون ماموریت کاری رو نمی فت چی میشد کارش رو از دست میداد و یا هر دلیل دیگه ای که واقعا قانع ات کنه

نه تو تمام مدت کاری فقط همین یکبار رفته ماموریت

نمیدونم ولی خب کاری بوده دیگه برا عشق و حال که نرفته مگه رفتارش تغییر کرده 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
نمیدونم ولی خب کاری بوده دیگه برا عشق و حال که نرفته مگه رفتارش تغییر کرده 

نه عزیزم رفتار اون عوض نشده بود

کارشون تو وزارتخونه بود که مثلا فکر کنم جای دیگه رفته باشه امکانش نبود

مطمئن هستم تو محل کار بوده

نه عزیزم رفتار اون عوض نشده بود کارشون تو وزارتخونه بود که مثلا فکر کنم جای دیگه رفته باشه امکانش ن ...

به قول دوستمون خوشی زده زیر دلت.

تاحالا باهاش راجع به این موضوع صحبت کردی.نه اینکه بگی مثل قبل دوستش نداری

اینکه بهش بگی بابت همچین موضوعی هنوزم ناراحتی

نه عزیزم رفتار اون عوض نشده بود کارشون تو وزارتخونه بود که مثلا فکر کنم جای دیگه رفته باشه امکانش ن ...

خب پس چی؟؟

خیلی هوای منو داشت انتظار نداشتم تو سخت ترین روزها زندگی تنها م بذاره. ایه نوزاد و یه بچه یکسال و ...

شرایط زندگی اینجوریه دقیقا منم شرایطم مثل توهه