2777
2789
عنوان

کار در منزل و کار اینترنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 8674 بازدید | 24 پست
چقدر درآمد داره حدودا

سقف نداره بخدا قسم کسانی توی این کار هستن درآمد های خیییلی بالایی دارن ، من زمانی که این کار رو شروع کردم به این جمله فکر کردم ( وقتی افراد زیادی هستند که ازین کار درامد میلیونی درمیارن چرا من جزو اون افراد نباشم)

باور کنید دیگه نمیتونم نی نی سایت پیام بذارم وگرنه توضیحات بیشتر هم میدادم . 

خدانگهدارتون

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند نمونه از محصولات فروشش بگو شامل چه چیزهاییه؟

توضیح دادم خدمات این ها هستند:

(کارت ویزیت الکترونکی 

کد های USSD 

رزومه ساز)

همه این ها رو کامل بهتون میگم چی هست

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
سقف نداره بخدا قسم کسانی توی این کار هستن درآمد های خیییلی بالایی دارن ، من زمانی که این کار رو شروع ...

ببین من دانشجو هستم میتونم این کارو به عنوان کار پاره وقت انجام بدم طوریکه به درسم لطمه نرسه؟ 

چند ساعت در روز باید کار کنم حداقل؟ 

میگن چشام سگ داره   
ببین من دانشجو هستم میتونم این کارو به عنوان کار پاره وقت انجام بدم طوریکه به درسم لطمه نرسه؟  ...

بله تازه دانشجو هم خیلی بهتره . نه در روز شما دوساعت هم وقت بذاری مفیده برات . من خودم درسم تموم شده و حسرت میخورم چون زمان دانشجویی فرصت فوق العاده ای بود.

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

عالی من نماینده رسمی شرکتم.. خاستم به مربی آموزش آشپزی خودم این خدمت رو بفروشم. ببین مثلا یه کد که عددش آسان باشه اصطلاحا رند باشه بیست و هشت ملیون، من واسش طراحی کنم، سی درصد پورسانت منه، هر آرایشگاه، مطب، یا هر کسب و کار اینو داشته باشه، هم نشونه باکلاس بودنه هم خدمت رسانی به مشتریا عالی میشه، شما فرض کن قرار باشه بری مغازه شارژ بخری یا از کد یو اس اس دی مثلا*7#استفاده کنی، کدومو انتخاب میکنی؟ این کدهای مربع و ستاره همون کد یو اس اس دی است، الانم برای خودم کد اختصاصی دارم و میتونم از کد خودم شارژ بخرم. سوالی بود، بهم پیام بدید

09033951916

عالی من نماینده رسمی شرکتم.. خاستم به مربی آموزش آشپزی خودم این خدمت رو بفروشم. ببین مثلا یه کد که ع ...

ببخشیدعزیزم اگر خودمون بخوایم ساخت این کدهارو یادبگیریم به مهارت برنامه نویسی نیازداریم? الان منکه برنامه نویسی بلدنیستم اینو میتونم یادبگیرم?