2777
2789
عنوان

ی سوال

126 بازدید | 16 پست

دوستان وقتی باکسی توی تلگرام صحبت کنی از طریق ایدی ولی شماره همو نداشته باشین بعد بلاکش کنید و ایدیتون رو تغییر بدین اون شخص چطوری دوباره ایدیتونو پیدا میکنه و بهتون پیام میده ؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید متوجه نمیشم یعنی چجوری؟ فقط ایدی همو داشتیم م من ایدی و تغییر دادم باز من و پیدا کرد 

ینی یکی از پیام هایی رو ک شما براش فرستاده بودین فوروارد کردع بوده پیوی خودش و نگه داشته بوده

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
اگ دلیت اکانت بزنم و برم تلگرام باز میتونه پیدام کنه؟

ن اگه همون شماره و عایدی رو نزده باشی

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
شمارم ک همونه ولی از طریق ایدی همو داشتیم شماره نداشتیم الان برم از ی ایدی دیگه ولی باهمون شماره من ...

اگه شمارتو نداشته باشه ن نداره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز