2777
2789
عنوان

ی سوال

126 بازدید | 16 پست

دوستان وقتی باکسی توی تلگرام صحبت کنی از طریق ایدی ولی شماره همو نداشته باشین بعد بلاکش کنید و ایدیتون رو تغییر بدین اون شخص چطوری دوباره ایدیتونو پیدا میکنه و بهتون پیام میده ؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببخشید متوجه نمیشم یعنی چجوری؟ فقط ایدی همو داشتیم م من ایدی و تغییر دادم باز من و پیدا کرد 

ینی یکی از پیام هایی رو ک شما براش فرستاده بودین فوروارد کردع بوده پیوی خودش و نگه داشته بوده

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
اگ دلیت اکانت بزنم و برم تلگرام باز میتونه پیدام کنه؟

ن اگه همون شماره و عایدی رو نزده باشی

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
شمارم ک همونه ولی از طریق ایدی همو داشتیم شماره نداشتیم الان برم از ی ایدی دیگه ولی باهمون شماره من ...

اگه شمارتو نداشته باشه ن نداره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز